Şarkıcı Demet Akalın Fatma teyzeyi yeni evine kavuşturdu!

Fatma Teyze'ye verdiği sözü tutan şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından evin bittiğini duyurmuştu. Öksüzoğlu’nun torunu Mehmet Ali Öksüzoğlu, Demet Akalın'a teşekkürlerini ileterek açıklamada bulundu.

Antalya Manavgat'ta çıkan yangında evi kül olan Fatma Teyze'ye yardım edeceğini söyleyen Demet Akalın sözünü tuttu. Kendi Twitter hesabından paylaşımda bulunan 49 yaşındaki Akalın, "Teyzemi buldum. Evini döşemesi, yatağı bizden..." demişti.

Geçtiğimiz haftalarda ise tekrardan sosyal medya hesabından Fatma Teyzenin evini yaptırdığı görüntüleri yayınlamıştı. Evin çevre düzenlemesini gerçekleştiren Öksüzoğlu’nun torunu Mehmet Ali Öksüzoğlu, ünlü şarkıcıya teşekkürlerini ileterek şu açıklamada bulundu:

"Annemler ile altlı-üstlü aynı binada oturuyordum. Yangında evimiz tamamen yandı. Allah, Demet Akalın’dan razı olsun. Yangında tamamen yok olan ve şimdi yıkılan evimizin yerine Demet Hanım, buraya prefabrik bir ev yaptırdı. Ev bitti, sayılır. Sadece mutfak dolaplarının gelmesini bekliyoruz. Onlar da gelip takılınca ev tamamlanmış olacak. Demet Hanım, evin eşyalarını da alacağını söyledi. Evin girişine ’Demet Akalın Sevgi Evi’ diye plaket yaptırıp asacağız. Yaptığı bu iyiliği sürekli hatırlayacağız, hiç unutmayacağız."

Öksüzoğlu’nun kızı Makbule Öksüzoğlu ise, Demet Hanım’ın yaptırdığı evi gördüm, bize yeter. Tavuk kümesi de olsa, Allah bin kere razı olsun. Kafamızı sokacak bir deliğimiz olacak. Ona çok teşekkür ediyorum, minnettarım. Kaza bela görmesin, ne muradı varsa versin" dedi.

Evin kül olmasıyla beraber her şeye sil baştan başladıklarını söyleyen Öksüzoğlu, "Bütün anılarımız, bugüne kadar olan yaşamımız gitti. Hayata yeniden başlayan çocuklar gibiyiz" dedi.

FATMA TEYZENİN YANGIN ZAMANINDAKİ HALİ...


 

BİR YORUM YAPIN 1

anadolu 2 yıl önce

Peygamberimiz insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır buyurmuş.Sivil toplum her zaman önemlidir