Adanalı esnaf Türkiye'de bir ilke imza attı! Altın kaplama döner görenleri şaşırttı!

Adana'da bir dönerci, Türkiye'de daha önce hiç görülmemiş bir ilke imza attı. Tavuk döneri 24 ayar altınla kaplayarak müşterilerinin beğenisine sunan dönerci, bu hareketiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Adana'da 20 yıldır dönercilik mesleğiyle ilgilenen Mehmet İkram Taş, ailesinden aldığı meslekte bir ilke imza attı. Dönercilikte farklı bir bakış açısı yakalayan Taş, özel istek üzerine döneri 24 ayar altınla kaplayarak müşterilerine servis ediyor.

Taş, altın kaplama dönerin yanı sıra; öncesinde 2 metre uzunluğunda piton döner yaptıklarını belirtirken, "Şimdi yeni bir şey ekledik menüye. Adı gold piton yani altın piton. Yeni bir şeyler yapmak istedik. Talep de var güzel de gidiyor şu an" ifadelerini kullandı.

Özel istek üzerine gold piton adını verdikleri döneri hazırladıklarını söyleyen Taş, "Altın kaplama olduğu için titizlikle hazırlıyoruz. Altın gibi tadı da muazzam. Yeni başladık gold pitonumuzu servis etmeye. Ciddi anlamda da talep var. Adana ve Türkiye'de ilk altın kaplama dönerimiz" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'DE İLK DEFA GÖRDÜM!"

24 ayar altın kaplama dönerin tadına bakan müşterilerden Emre Dizman'da görüşlerini şu şekilde ifade etti:

"Böyle bir konsepti ben Türkiye'de ilk defa gördüm. Gerçekten çok lezzetli. Mehmet Bey'e de böyle bir lezzeti bize kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Herkesi buraya altın pitonu denemeye bekliyorum. Tavuk dönere bir farklılık gelmiş. İlk defa yiyorum ve çok da memnun kaldım. Bu sunum sayesinde de daha da iştahım açıldı. Altının tavuk dönerle sunulması çok ilginç geldi bana. Dönere çok da lezzet katmış"

Fulya Soybaş: Asıl risk aşı değil aşı olmamak

İLİŞKİLİ HABER

Fulya Soybaş: Asıl risk aşı değil aşı olmamak
İdo Tatlıses'in meşhur saati ifşa oldu! Süleyman Demirel'in hediyesi olduğu ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

İdo Tatlıses'in meşhur saati ifşa oldu! Süleyman Demirel'in hediyesi olduğu ortaya çıktı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

fhm 2 yıl önce

bari et dönere yapsaydınız ))) şahine ferrari motoru takılmak gibi birşey ))

vay be arkadaş 2 yıl önce

hane açız aaçç diye yaygara yapanlar nerdeler !?

meyyid 2 yıl önce

güzel ülkemden başka yerde böyle "modeller" var mı acaba..