Gülben Ergen ikinci kez koronavirüse mi yakalandı? İşte açıklama

Geçen yıl koronavirüs testi pozitif çıkan ve gördüğü tedavi sonrasında iyileşen şarkıcı Gülben Ergen, geçen gün Twitter hesabından paylaştığı "Corona oldum" açıklamasının yanlış anlaşıldığını belirtti.

Şarkıcı Gülben Ergen, Twitter hesabından “Corona oldum. Vakti gelince iki kez aşımı oldum. Bir daha test yaptırmadım. Antikor baktırmadım. Üç oğlum yüz yüze eğitime başlayacak. Sağlık sektöründe emek veren herkese sevgim, saygım, anlayışım ve minnetim sonsuz” dedi.

“YANLIŞ ANLAŞILDIM”

Ergen, bu açıklamasının ardından “İkinci kez Corona oldu” haberlerine yanıt verdi. Yanlış anlaşıldığını belirten şarkıcı, “Dün yazdığım aşı ağırlıklı yazıda yeni corona oldum gibi yanlış anlaşılmışım. Kışın bir kez corona oldum ve hafif atlattım. Tekrar corona olmadım. İki kez aşımı oldum. Yarın akşam İzmir’de, ertesi akşam Alaçatı’da üst üste iki konserim var. Tüm ekibimin telefonları susmuyor. Corona değilim yahu. İmdaat” ifadelerini kullandı.

Uyanış Büyük Selçuklu oyuncusu Buğra Gülsoy'un yeni hali!

İLİŞKİLİ HABER

Uyanış Büyük Selçuklu oyuncusu Buğra Gülsoy'un yeni hali!
Ünlü model fotoğraf çekiminde leopar saldırısına uğradı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü model fotoğraf çekiminde leopar saldırısına uğradı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0