Ünlü model fotoğraf çekiminde leopar saldırısına uğradı!

Almanya'da gerçekleştirilen bir fotoğraf çekiminde ünlü model Jessica Leidolph'un başına gelen olay görenleri şoke etti.

Almanya'da bir fotoğraf çekimi sırasında ünlü model Jessica Liedolph, leoparların saldırısına uğradı. Ağır yaralanan model, apar topar hastaneye kaldırıldı. Almanya'nın doğusundaki Nebra yakınlarında 2019 yılından beri iki leoparın bakımını üstlenen kadın hakkında olay sonrasında soruşturma açıldı. 20 yıldır sirklerde ve eğlence parklarında hayvan terbiyecisi olarak çalıştığı öğrenilen kadının ihmalkar davranıldığı düşünülüyor.

Halk sağlığı yetkilileri, leoparların tutulduğu yeri incelemek üzere harekete geçerken; hayvanların uygun standartlarda bakımının yapılıp yapılmadığı araştırılıyor.

Gülben Ergen ikinci kez koronavirüse mi yakalandı? İşte açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Gülben Ergen ikinci kez koronavirüse mi yakalandı? İşte açıklama
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0