Oyuncu Fahriye Evcen'den dadı açıklaması!

Dört yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, bu sene farklı dizilerle izleyici karşısında olacak. Basın mensuplarıyla konuşan ikiliden güzel oyuncu, 2 yılda 15 dadı değiştirdiğine dair ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

Eşi Burak Özçivit'le birlikte davete katılan Fahriye Evcen, "Ben en çok smokin giymesini beğeniyorum. Günlük kıyafetleri de çok seviyorum ama smokin başka oluyor" diyerek, eşine smokini çok yakıştırdığını söyledi.

'Alparslan' dizisiyle setlere iki yıl sonra dönen Fahriye Evcen, "Uzun bir süre at ve kılıç çalıştık. Aksiyon sahneleri biraz daha fazla efor gerektiriyor ama çok keyifli. Barış'la da gayet güzel keyifli çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Evcen, "Karan'a bakmak ve set arasında zorlanıyor musunuz?" sorusuna, "Biz o süreçleri geçtik. Artık daha rahatız. Yapımda saatler ve iş günü konusunda çok düzenli bir set" yanıtını verdi.

2 yılda 15 dadı değiştirdiği iddia edilen Fahriye Evcen, "Dizi başlamadan önce kendim ilgileniyordum. Dizi başladıktan sonra öyle bir arayışımız oldu. Ama konuşulan rakamlar yok. Sadece çocuğa sevgi ile yaklaşmasına bakıyorum... Özellikli olması önemli değil, çocukla bağ kurması yeterli. Dil bilmesi de önemli değil öncelikle bizim dilimizi iyi bir şekilde öğrenmesi önemli, diğer diller yaş büyüdükçe eğitim olarak öğrenecek zaten" sözleriyle iddiaları yalanladı. 

NE OLMUŞTU?

Burak Özçivit, 'Kuruluş Osman'ın yeni sezonuyla ekranlarda olacak. Eşi Fahriye Evcen ise uzun bir aradan sonra 'Alparslan' adlı diziyle setlere dönüyor. Dönem projesiyle boy gösterecek olan 35 yaşındaki güzel oyuncu, “Ekranda olmayı çok özledim. Sete çıkmaya az kaldı” açıklamasını yapmıştı.

Eşi Fahriye Evcen ile arasında 'dadı krizi' yaşandığı iddia edilen Özçivit'ten açıklama geldi. Özçivit, "Öyle bir kriz yok. O işlerle Fahriye ilgileniyor. Ona sormanız daha doğru olur." ifadelerini kullandı.

TV'den kazandığı parayı nasıl değerlendirdiği sorulan Özçivit, "Bu tarz şeyleri konuşmaktan pek hoşlanmıyorum. Bu soruyu geçelim lütfen" dedi.

Öte yandan Burak Özçivit'in yüzük tercihi dikkatlerden kaçmadı.

 

YENİ DADIYA BİN DOLAR 

Yoğun bir çekim dönemine girecek olan oyuncu çiftin, bu açıklamaya rağmen 2.5 yaşındaki oğulları Karan Özçivit için bir dadı daha tuttuğu öğrenildi. Posta gazetesinde yer alan habere göre; Karan'la ilgilenecek ikinci dadının aylık maaşı bin dolar (yaklaşık 8 bin 500 TL).

Şarkıcı Ebru Polat'ın günlük kazancı dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Ebru Polat'ın günlük kazancı dudak uçuklattı!
Özçivit ailesinin alışveriş keyfi

İLİŞKİLİ HABER

Özçivit ailesinin alışveriş keyfi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0