Şarkıcı Ebru Polat'ın günlük kazancı dudak uçuklattı!

Kendi kozmetik markasını çıkaran şarkıcı Ebru Polat, katıldığı bir programda günlük kazancını açıkladı. 12 saatte 1890 adet ürün sattığını söyleyen Polat'ın ortalama kazancı dudak uçuklattı.

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, geçtiğimiz gün Müge ve Gülşen'le 2.sayfa programına katıldı. İş yaşantısı ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü isim, ortalama kazancı hakkında şaşırtan itiraflarda bulundu. 

12 SAATTE 40 BİN TL KAZANDI!

Kendi kozmetik markasını çıkaran ünlü şarkıcı, kozmetik sıralamasında 3'üncü sırada olduğunu ve işlerinin çok iyi gittiğini söyledi. 12 saat içerisinde 1890 adet şampuan sattığını açıklayan Polat, kazancının 40 bin TL olduğunu belirtti. Kazancını söylemekten çekinen Ebru Polat, "Ay toplamı söylemeyin ayıp. En çok satanlardan biri benim markam. Gerçekten çok emek veriyorum" şeklinde konuştu.

Oyuncu Fahriye Evcen'den dadı açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Fahriye Evcen'den dadı açıklaması!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0