Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'dan şaşırtan açıklama: Kınanmaktan korkmuyorum!

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, bir dergiye verdiği röportajda hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan "Aşkın Tarifi" dizisinde gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren Kadir Doğulu, Episode dergisine verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

"KINANMAKTAN KORKMUYORUM"

Röportaj sırasında kınanmaktan korkmadığını vurgulayan ünlü oyuncu "Biri benim hakkımda ne düşünür diye değil de ben, o insanların ihtiyaçlarını karşılayabiliyor muyum ve bir aydınlığa vesile oluyor muyum? diye bakıyorum." şeklinde konuştu.

Hayranlarına seslenen Doğulu "Benden bir beklentileri varsa TV'den olmalı, yarattığım karakterleri beğenmeliler, oradaki Kadir'i takip etmeliler, dizilerimi izlemeliler. Eğer özel hayatımla ilgili bir takibe gireceklerse neyi seviyorum, neyden hoşlanıyorum, ne yaymaya çalışıyorum, bunu anlamak için kafa yormalarını talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

"DUALARIM VAR"

39 yaşındaki ünlü isim çoğu zaman magazin basının kendisine yönelttiği sorulara felsefi cevaplar verdiği düşünüldüğü hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Felsefe genellikle betimleme; hakikat ve tasavvuf ise yaşama. Ben yaşıyorum işte. Anlatma kısmında herkesin anlayacağı dili bulmak için hâlâ çabalıyorum. Ama bunu bulacağım, hiçbir şüphem yok. Bulduğum zaman da muazzam bir kitleyle hareket edebilme gücü kazanacağız hep beraber. Çünkü benim hem bu ülke hem de dünyayla ilgili çok sağlam ümitlerim ve niyazlarım var, dualarım var, bunların hiçbiri kişisel değil"

Didem Arslan Yılmaz kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Didem Arslan Yılmaz kimdir?
Süperstar Ajda Pekkan'dan şaşırtan açıklama: Gidecek hiçbir yerimiz yok!

İLİŞKİLİ HABER

Süperstar Ajda Pekkan'dan şaşırtan açıklama: Gidecek hiçbir yerimiz yok!
Ünlü oyuncu Onur Buldu eşinden af diledi: Beni affedeceğini bildiğim için...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Onur Buldu eşinden af diledi: Beni affedeceğini bildiğim için...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0