Ünlü oyuncu Onur Buldu eşinden af diledi: Beni affedeceğini bildiğim için...

Güldür Güldür Show'un başarılı oyuncularından Onur Buldu, geçtiğimiz yıl nikah masasına oturduğu Duygu Koz ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Evlilik yıl dönümünü unutan Buldu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşinden af diledi.

Show TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan "Güldür Güldür Show" programında canlandırdığı tiplemelerle gönüllere taht kuran Onur Buldu, geçtiğimiz yıl Duygu Koz ile birlikteliklerini nikah masasına taşıdı. Evlilik yıl dönümünü unutan ünlü oyuncu, eşi Duygu Koz'dan özür diledi.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çiftten Duygu Koz, evlilik yıl dönümünde eşiyle bir karesini sosyal medya hesabından paylaşarak altına "Birinci yılımız, o zaman dans" şeklinde not düştü.

Evlilik yıl dönümlerini hatırlamayan Onur Buldu, eşi Duygu Koz ile bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak eşinden af diledi. Buldu, yaptığı paylaşımın altında şu ifadeleri kullandı:

"Her ne kadar unutsam da, beni affedeceğini bildiğim için buradan yalakalık yapmak istedim sana karıcım. Birinci yılımız kutlu olsun"

Didem Arslan Yılmaz kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Didem Arslan Yılmaz kimdir?
Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'dan şaşırtan açıklama: Kınanmaktan korkmuyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'dan şaşırtan açıklama: Kınanmaktan korkmuyorum!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Nazlı 2 yıl önce

Üzülme bacım çoğu unutuyor yada önemsemiyor önemli olan sevdiğini bilmek