MS hastası Serdar Ortaç koronavirüse yakalandı: Aşım olmasaydı daha kötü geçerdi

Koronavirüsün delta varyantı hızla yayılmaya devam ederken aşı olanlar bile virüse yakalandı. Bunlardan biri de Serdar Ortaç oldu. Ancak Ortaç'ta diğer ünlülüler gibi aşılarını yaptırdığı için belirtileri hafif yaşayarak atlattı.

Geçtiğimiz haftadan itibaren ünlüler dünyasında virüse yakalanan isimler ardı sıra açıklandı. Ezgi Mola, Enis Arıkan, Olga Kurlenko ve Dwayne Johnson gibi isimler yeniden virüse yakalandıklarını duyurdu. Ancak dünya yıldızlarının da aralarında bulunduğu isimler aşının olumlu etkisi olduğunun bir kez daha altını çizdi.

Koronavirüse yakalanan Ezgi Mola: İyi ki aşımı yaptırmışımİLİŞKİLİ HABERKoronavirüse yakalanan Ezgi Mola: İyi ki aşımı yaptırmışım

serdar ortaç koronavirüs oldu

serdar ortaç koronavirüs oldu

Kimisi hiç belirti yaşamazken kimisi hafif belirtilerle atlattıklarını bildirdi. Bunlardan biri de MS hastası Serdar Ortaç oldu. Genel olarak hastalığından kaynaklı tedavi gören ünlü şarkıcı, geçtiğimiz hafta solunum sıkıntısı nedeniyle teste yaptırdı. Koronavirüse yakalandığını gören şarkıcı şaşırdığını belirtti. İki aşısı sayesinde belirtileri hafif atlattığı işte şu sözlerle açıkladı:

"Covid'de 5'inci gün. İki tane aşım var. Aşım olmasaydı bence daha kötü geçerdi. Çünkü ciğerlerime kadar inmişti. Konuşurken hırıldıyordum. Nefes almak da zor. Dikkati elden bırakmazsak iyi olur. Bütün hastalara geçmiş olsun."

Mazhar Alanson'dan şaşırtıcı Ferhan Şensoy açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Mazhar Alanson'dan şaşırtıcı Ferhan Şensoy açıklaması!
Hatay'ın meşhur lezzeti! Samandağ biberinin son hasadı yapıldı

İLİŞKİLİ HABER

Hatay'ın meşhur lezzeti! Samandağ biberinin son hasadı yapıldı

BİR YORUM YAPIN 2

ÇÖZÜMÜ BASİT 2 yıl önce

Ciğerlerinize inmemesi için HASTALANDIĞINIZ GÜNDEN İTİBAREN famotidin etken maddesi içeren basit ilaçlar kullanın.

adem 2 yıl önce

anlayana ama anlamayana dünya alem laf söylese anlamaz aşı karşıtlarının en azılıları teker teker dökülüyorlar