Mazhar Alanson'dan şaşırtıcı Ferhan Şensoy açıklaması!

Türk sinema ve tiyatrosunun usta sanatçısı Ferhan Şensoy'un vefatının ardından sanat dünyasında büyük bir üzüntü yaşandı. Pek çok ünlü isim sosyal medya hesabından duygularını dile getirirken ünlü müzisyen Mazhar Alanson'da paylaşımda bulundu.

Türk tiyatrosunun duayen ismi Ferhan Şensoy, önceki gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Haziran ayında anjiyo geçiren ve ardından anjiyoya bağlı olarak gelişen komplikasyonlar sebebiyle tedavi gören usta sanatçı, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı. 

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! Eski eşi yıkıldı...İLİŞKİLİ HABERUsta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! Eski eşi yıkıldı...

Sanat dünyasını yasa boğan acı haber sonrası pek çok ünlü isim sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak üzüntülerini dile getirdiler. MFÖ grubunun üyelerinden ünlü şarkıcı Mazhar Alanson da Instagram hesabından paylaşım yaptı.

Pelin ÖztekinİLİŞKİLİ HABERPelin Öztekin'den duygusal Ferhan Şensoy paylaşımı!

"FERHAN'IN OYUNU OLMASA BELKİ MFÖ OLMAYACAKTI"

Sanat dünyasının ünlü isimlerinden Ferhan Şensoy paylaşımları!İLİŞKİLİ HABERSanat dünyasının ünlü isimlerinden Ferhan Şensoy paylaşımları!

"Ferhan'ın oyunu olmasa, belki MFÖ olmayacaktı" diyen Alanson yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 "Devlet Tiyatrosu'nda çalışırken, İstanbul'a geldiğimde Fuat ile Özkan'ın, Ferhan Şensoy ile çalıştığını duydum. Hemen oyunu seyrettim. Nefis bir oyundu. Fuat ile Özkan'ın katkiları da çok iyiydi. Oyun ve müzikler o kadar güzeldi ki bir daha seyrettim. Fuat'ın besteledigi 'Ey Gidi Tahran' ve 'Gam Yeme Sen Ey Süreyya' adlı şarkılara yeni söz yazdım. O şarkılardan biri 'Ele Güne Karşı' diğeri 'Yalnızlık Ömur Boyu' oldu. Ferhan'ın oyunu olmasa bugün halka mal olmuş iki önemli şarkımızdan mahrum olacaktık. Kendisine Allah'tan rahmet ailesine sabırlar diliyor, hem şarkılar, hem kahkahalarla okuduğumuz kitapları, oyunları, oyunculuğu için çok teşekkür ediyorum. Ferhan'ın oyunu olmasa, belki MFÖ olmayacaktı." 

MS hastası Serdar Ortaç koronavirüse yakalandı: Aşım olmasaydı daha kötü geçerdi

İLİŞKİLİ HABER

MS hastası Serdar Ortaç koronavirüse yakalandı: Aşım olmasaydı daha kötü geçerdi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0