İsveçli ikonik pop grubu ABBA, 40 yıl sonra yeni albümle dönüyor!

Dünyaca ünlü müzik grubu ABBA, 40 yıllık aradan sonra yeni albümüyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İsveçli ikonik pop grubu ABBA, kendilerine has tarzları ve şarkılarıyla 70'li yıllarda fırtına gibi esti. Günümüzde hala daha büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü grubun Kasım ayında yeni bir albümle geri dönmeyi planladıkları öğrenildi. 

Son olarak 1981 yılında "The Visitors" adlı albümüyle hayranlarının karşısına çıkan ünlü grubun 40 yıl aradan sonra yeni bir albüm yapacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. 2022 yılında dijital avatarıyla da bir konser düzenleyeceklerinin müjdesini veren grubun, 5 Kasım'da yeni albümleri piyasaya sürülecek. Albüm içerisinde yer alan I Still Have Faith in You ve Don’t Shut Me Down şarkıları açıklamalarıyla birlikte sosyal platformlarda kendine yer buldu. 

Benny Andersson, Agnetha Faltskog, Anni-Fird Lyngstad ve Björn Ulvaeus'tan oluşan İsveçli grubup 2022 yılında dijital konserlerle müzik severlere hitap edecek. Heyecanlı olduğunun altını çizen Anni-Fird Lyngstad, "Grupla birlikte çalışmak çok keyifli. Bunu başarabildiğimiz için çok mutluyum. Andersson ve Ulvaeus çok yetenekliler ve dahi şarkı yazarları" şeklinde konuşurken Benny Andersson ise "Tamamen hiç bilmediğimiz sulara yelken açtık. Bizim gençleşmiş halimizle geleceğe seyahat ediyoruz" ifadelerini kullandı.

'Kırmızı Oda' dizisine oyuncu İlayda Alişan dahil oldu!

İLİŞKİLİ HABER

'Kırmızı Oda' dizisine oyuncu İlayda Alişan dahil oldu!
Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye için Haluk Levent'e teklif götürdü! Yanıt geldi...

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye için Haluk Levent'e teklif götürdü! Yanıt geldi...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0