Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye için Haluk Levent'e teklif götürdü! Yanıt geldi...

O Ses Türkiye için yeni sezon hazırlıklarına başlayan Acun Ilıcalı'nın jüri kadrosu için AHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent'e teklif götürdüğü ileri sürüldü. Çıkan bu iddialara Haluk Levent esprili bir cevap verdi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, her yıl büyük bir merakla izlenen O Ses Türkiye'nin yeni sezonu için çalışmalara başladı. Yarışmanın merak edilen jüri kadrosuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanacak. Hadise'nin programa veda edip yerine Ebru Gündeş'i geleceği konuşulurken yeni bir iddia gündeme geldi.

Acun Ilıcalı'nın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, Haluk Levent'e O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda oturması için teklif götürüldü ve Levent'i ikna etmek için çalışmalara başlandı.

O SES TÜRKİYE İDDİALARININ ARDINDAN HALUK LEVENT'TEN CEVAP GELDİ

Çıkan bu iddiaların ardından ise Haluk Levent, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaptı. Haluk Levent, çıkan haberlerin ardından sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak, “Sadece arkadaşız yemin ederim” notunu düştü. Esprili bir paylaşım yapan Haluk Levent’in teklifi yalanlaması dikkat çekti.

İsveçli ikonik pop grubu ABBA, 40 yıl sonra yeni albümle dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

İsveçli ikonik pop grubu ABBA, 40 yıl sonra yeni albümle dönüyor!
Oscar ödüllü oyuncu Penelope Cruz'un elbisesinin yapımı 300 saat sürdü

İLİŞKİLİ HABER

Oscar ödüllü oyuncu Penelope Cruz'un elbisesinin yapımı 300 saat sürdü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0