Oscar ödüllü oyuncu Penelope Cruz'un elbisesinin yapımı 300 saat sürdü

Oscar ödüllü oyuncu Penelope Cruz, Venedik Film Festivali'ne yapımı 300 saatten fazla süren elbisesiyle damga vurdu.

Korona virüs salgını nedeniyle ertelenen Venedik Film Festivali, geçtiğimiz günlerde sanat dünyasının değerli isimlerin katılımıyla görkemli bir açılış töreniyle başladı. "Madres Paralelas" filmiyle başlayan festivalde pek çok ünlü isim arasındaki şıklık yarışı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Moda devi Chanel ile uzun yıllardır önemli işlere imza atan ünlü oyuncu Penelope Cruz'un festivalde tercih ettiği elbise göz kamaştırdı. Ünlü oyuncu, Chanel'in Sonbahar - Kış Couture 2021 koleksiyonundan bir elbise tercih etti. Siyah ve ekrunun asaletini gözler önüne seren elbisenin yapımının 300 saatten fazla sürdüğü öğrenildi.

Siyah mikado kumaşın üzerine ekru ipek tüllü işlemelerden oluşan elbise, ilk kez Chanel podyumunda moda severlerin karşısına çıktı. Elbiseyi podyumda gördüğünde aşık olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, "Tüm Haute Couture koleksiyonuna bayıldım, her şey harika ama bu elbise kesinlikle favorim oldu. Bu film benim için çok önemli bu yüzden çok özel bir elbiseye ihtiyacım vardı" şeklinde konuştu.

Defile öncesi atölyeyi ziyaret ettiğini vurgulayan Cruz, tasarım ekibinin elbise mükemmel görünene kadar çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Türk sanat müziğinin değerli ismi İnci Çayırlı'ya veda!

İLİŞKİLİ HABER

Türk sanat müziğinin değerli ismi İnci Çayırlı'ya veda!
Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye için Haluk Levent'e teklif götürdü! Yanıt geldi...

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye için Haluk Levent'e teklif götürdü! Yanıt geldi...
Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade anne olmak istiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade anne olmak istiyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0