Ünlü oyuncu Boğaç Aksoy kanseri yendikten sonra ilk kez konuştu!

"Arka Sokaklar" dizisinde canlandırdığı Volkan karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenfoma kanseri tedavisi görüyordu. Tedavisi tamamlanan ünlü oyuncu hastalık sürecinde yaşadıklarını ilk kez sevenleriyle paylaştı.

"Arka Sokaklar" dizindeki başarılı performansıyla hafızalara kazınan ünlü oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu, bu süreçte sağlık durumu hakkında takipçilerini bilgilendirmeyi ihmal etmedi.

Geçtiğimiz günlerde kanseri yendiği müjdesini paylaşan Aksoy, Sabah'a verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Tedavim başlayınca rahatladım. En azından ne olduğunu biliyordum, kanser bile olsa. Tekrar hastanede yatmak istemedim. Annem şehir dışında yaşıyor, İstanbul'a geldi teşhis konduktan sonra ve serum takmayı bile öğrendi. Evde 28 serum yedim. İnsanlar sürekli güzel mesajlar attı. Kız arkadaşım, hiçbir zaman desteğini esirgemedi, yanımdan ayrılmadı. Annem, babam, onların eşleri...Annem babam boşanmıştı, yeniden evlenmişlerdi. Evlendikleri kişiler de kendi annem babam kadar yanımdaydı, üzerime titrediler."

"BU NASIL OLUR DEDİM"

"Niye benim başıma geldi" şeklinde hiç sorguladınız mı sorusunu yanıtlayan ünlü oyuncu, "Niye başıma geldiden ziyade, "Bu nasıl olur" dedim. Çok sağlıklı bir adamdım, alkol almıyorum, sigara içmiyorum, sürekli spor yapıyorum, kendini seven biriyim, yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Tek dezavantajım çok fazla düşünen, kafaya takan biriydim. İnsanları üzmeyeyim diye çok hassastım. Pandemi girdi araya, mesleğimle ilgili kaygılar yaşadım. Güzel bir projeden çıkmıştım, üzerine katarak gitmek istiyordum ama gerçekleştiremedim pandemi nedeniyle. Bunlar içimde birikmeye başladı. Son üç sene bu gibi sorunlarla uğraşınca tetiklendi." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan "Arka Sokaklar" dizisinde "Volkan Komiser" karakterini canlandıran genç oyuncu Boğaç Aksoy, lenf kanserine karşı verdiği mücadeleyi kazandı. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu, sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyordu.

Her paylaşımına binlerce yorum ve beğeni gelen oyuncunun son paylaşımı ise hayranlarını sevince boğdu. 

Annesiyle birlikte çekildiği bir kareyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Boğaç Aksoy, paylaşımının altına "Beni iyileştirdin varlığım, sen olmasan başaramazdım. Şimdi gidiyorsun ama kalbim senin yanında kaldı, çok alıştım sana. Canım annem" notunu düştü. İkilinin birbirine olan benzerliği gözlerden kaçmazken, müjdeli haber sosyal medyanın gündemine oturdu.

Oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar'dan eşine romantik paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar'dan eşine romantik paylaşım
Oyuncu Özge Borak, bilinmeyenlerini Hülya Koçyiğit'e anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Özge Borak, bilinmeyenlerini Hülya Koçyiğit'e anlattı
Ünlü şarkıcı Hadise saplantılı hayranını kendini gözetlerken yakaladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Hadise saplantılı hayranını kendini gözetlerken yakaladı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0