Ünlü oyuncu Vildan Atasever nikah sonrası ilk iş soy ismini değiştirdi

Ünlü oyuncu Vildan Atasever bir süredir birlikte olduğu şarkıcı Mehmet Erdem ile 9 Eylül'de nikah masasına oturdu. Atasever nikah sonrası sosyal medya hesabında değişiklik yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü oyuncu Vildan Atasever ve Mehmet Erdem, 9 Eylül'de sade bir törenle birlikteliklerini nikah masasına taşıdı. Beşiktaş Belediyesi tarafından kıyılan nikahta Vildan Atasever'in Arzu Ayar imzalı gelinliği göz kamaştırdı. 

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Vildan Atasever, nikah sonrasında adını "Vildan Atasever Erdem" şeklinde değiştirdi. 

NE OLMUŞTU?

Vildan Atasever ve Mehmet Erdem, geçtiğimiz günlerde mutluluklarını evlilikle taçlandırdılar. İstanbul'da bir otelde gerçekleşen törenden ilk görüntüler sosyal medyada yer alırken ünlü çiftin mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Vildan Atasever, nikaha saatler kala sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Ünlü oyuncu ayakkabısının altına bekar arkadaşlarının ismini yazdığı anları paylaşırken fotoğrafın altına "Kızlar ben hazırım, bekliyorum" notunu düştü.

Sınırlı sayıda davetlinin katılım sağladığı nikahta çiftin şahitleri Bahadır Yenişehirlioğlu ve yakınları oldu.

Vildan Atasever'in zarif gelinlik seçimi sosyal medyada dikkat çekerken, takipçilerinden çok sayıda tebrik mesajı geldi.

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem, Kuruçeşme'de hayranlarına müzikal bir şölen yaşatmak için düzenlediği konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, Kuruçeşme konseri hakkında "Sevilen şarkılarımız var, yeni şarkılarımız var. Hazırlandık, heyecanlıyız. Böyle açık havalar zaten insanı heyecanlandırıyor" şeklinde konuştu.

Mehmet Erdem ve Vildan AtaseverİLİŞKİLİ HABERMehmet Erdem ve Vildan Atasever'den müjdeli haber! Yüzükler takıldı...

43 yaşındaki şarkıcı, Türkiye'nin sevilen oyuncularından Vildan Atasever'le evleneceklerine dair çıkan haberler hakkında yöneltilen soruları yanıtsız bırakmadı ve "Vildan Hanım'la güzel bir beraberliğiniz var. Evleneceğiniz haberleri çıktı. Nişan yüzükleri takıldı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Doğrudur, Vildan Hanım'la nişanlandık. Önümüzdeki hafta aile arasında sade bir düğün töreni yapacağız"

Kuyumcucular bile fiyat biçemedi...Bülent Ersoy parmağında servet taşıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kuyumcucular bile fiyat biçemedi...Bülent Ersoy parmağında servet taşıyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0