Emre Aşık sanık olarak hakim karşısında: Ölümle tehdit etti

2019 yılından bu yana devam eden eski futbolcu Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç, arasındaki çekişmeli boşanma geçtiğimiz ay sonlanmıştı. Ancak ikili arasındaki davalar bitmedi. Eski futbolcu, Sarnıç tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia ederek savcılığa başvurmuştu.

Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüntülenen Emre Aşık, eski eşi Yağmur Sarnıç tarafından ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle ifade verdi. Tehdit mesajlarını mahkemeye sunan Aşık, eski eşinin Baycan Şentürk aracılığıyla bu tehditleri yaptığı öğrenildi. Şentürk'ü önce aile dostu olarak tanıtan Yağmur Sarnıç, Aşık'tan ayrıldıktan sonra Şentürk ile fotoğraflarını paylaşarak Kocam dediği ortaya çıktı. Emre Aşık'ın avukatlarına gelen bir mesaj üzerine Aşık, soluğu mahkeme de aldı. İfade veren Aşık, kanıtlarını da sunarak avukatlarıyla beraber mahkemeden ayrıldı. 

emre aşık mahkeme

emre aşık mahkeme

ÇOCUKLARIMN VELAYETİNİ ALDI!

Boşanma davasının kazananı Emre Aşık oldu. Aşık, 2019 yılından bu yana devam eden boşanma sürecinde, eski eşi Yağmur Sarnıç'ın, hayatının çocukları için uygun olmadığını belirtti. Kanıtlarla mahkemeye çıkan eski futbolcu Aşık, çocuklarının velayetlerini aldı.

emre aşık boşandı

emre aşık boşandı

Beraber yaşadığı bir erkek arkadaşından 7 aylık hamile olan Yağmur Sarnıç, mahkemeye katılmadı. Bu haber sonrası Aşık, eski eşine nafaka vermek istemediğini belirtti. Mahkeme bu durumun aile birliğini zedelediği için nafaka vermemesi yönünde karara vardı. 

emre aşık tamamen boşandı

emre aşık tamamen boşandı

Mahkeme kanıtlarla gelen Aşık'ın somut delillere sahip olması gerekçesiyle lehine karar verdi. Yağmur Sarnıç Cumartesi  sabah 9.00'dan akşam 18:00'e kadar çocuklarını görebilecek bunun dışında çocuklarına yaklaşamayacak. 

mahkemeye emre aşım katıldı

mahkemeye emre aşım katıldı

"HAKİME HANIM SIRA SENDE, SENİ KOLTUĞUNDAN İNDİRECEĞİM"

Çocuklarının velayeti kaybettiğini öğrendiğinde öfkeden çılgına dönen Yağmur Aşık, sosyal medya hesabından tehditler savurdu. Davaya bakan hakime öfke kusan Aşık, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Daha bitmedi işte şimdi yeni başlıyoruz hakime hanım sıra sende. Şimdi yaptığın usulsüzlüklerin hesabını sana sorma zamanı bekle ve izle. Hak yemek nasıl oluyormuş seni o koltuğundan indirdiğimde yargılanmaya başladığında anlayacaksın. Kendine iyi avukatlar tutarsın inşallah."

CİNAYETE TEŞEBBÜSE YIL YILA KADAR HAPİS CEZASI!

Boşanma davası sonrası Yağmur Sarnıç, hakkındaki ikinci dava da hareketlenme yaşandı. Boşanma sürecinde firari Erdi Sungur ile beraber Emre Aşık'ı öldürme teşebbüsünden cezalandırma talebi istendi. 4 Kasım'a ertelenen dava da savcılık, sanıkları adam öldürme teşebbüsünden dolayı hapis cezasıyla yargılayacak. Savcılık Yamur Sarnıç'ın 30 yıla kadar, tetikçilerin ise 15'er yıllara kadar hapis cezası verilmesini istedi. 

Yıldız Tilbe'den ilginç açıklama: Milletimiz normal değil

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe'den ilginç açıklama: Milletimiz normal değil

BİR YORUM YAPIN 0