Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın 84 yaşında!

Türk sinemasının değerli isimlerinden Cüneyt Arkın, geçtiğimiz gün 84'üncü yaş gününü kutladı. Doğum gününü ailesiyle birlikte geçiren usta sanatçı "Uzun değil, sevdiklerinle güzel yaşamak..." ifadelerine yer verdi.

Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran ünlü oyuncu Cüneyt Arkın, önceki gün 84'üncü yaş gününü kutladı. Doğum gününde eşi Betül Arkın ile beraber oğulları Murat Arkın, Kaan Cüreklibatır ve torunlarıyla bir araya gelen usta oyuncu, keyifli anlar yaşadı.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Cüneyt Arkın, doğum gününe özel ailesiyle birlikte çekildiği kareleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Mutluluğu gözlerine yansıyan usta oyuncu paylaşımına "Uzun değil, sevdiklerinle güzel yaşamak..." notunu düştü.

Ünlü oyuncunun paylaşımının altına sevenlerinden çok sayıda doğum günü mesajı geldi. 

Yazar Metin Hara, yargılandığı davadan beraat etti

İLİŞKİLİ HABER

Yazar Metin Hara, yargılandığı davadan beraat etti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Galbi Yirek 2 yıl önce

Keske bugunki sinemadaki imkanlar oldugu zamanda 25 yasinda olsaydin ..Halkin sanatcisi olarak yasadin oylede kaldin .Uzun SAGLIKLI omurlerin OLSUN cuneyt Baba...