Berfu Yenenler'den tepki çeken 'çocuk' esprisine yanıt

Miss Turkey 2021'de birlikte sunuculuk yaptığı eşi Eser Yenenler'e "Kendimi ne zaman sana bıraksam çocuğumuz oluyor" diyen Berfu Yenenler, gelen tepkilerin ardından sessizliğini bozdu. Instagram hesabından paylaşım yapan Yenenler, "Karı-koca arasındaki naif bir şakadan duyar kasmayın" dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Miss Turkey 2021 yarışması büyük heyecana sahne oldu. Törenin sunuculuğunu Eser ve Berfu Yenenler çifti yaptı. Jüri koltuğunda Can Sandıkçıoğlu, Yıldırım Mayruk, Azra Akın, Arzum Onan, Aslıhan Koruyan Sabancı, Çağla Şıkel ve Farmasi Yönetim Kurulu Üyesi Emre Tuna vardı. Miss Turkey 2015'te yarışan ve dördüncü olan Berfu Yenenler ile oyuncu eşi Eser Yenenler arasında geçen diyalog sosyal medyaya damga vurdu. 

İlk canlı yayın deneyimine çıktığını belirten ve patavatsız biri olduğunu söyleyen Berfu Yenenler'in bu sözlerinin ardından Eser Yenenler eşine, "Sen kendini bana bırak, rahat ol" ifadelerini kullandı.

Tescilli güzel Berfu Yenenler'in, "Eser, ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor" cevabı konukları ve ekran başındakileri güldürdü. Jüri üyelerinden Azra Akın da kahkahalara boğuldu.

"BU ŞAKAYI BİR ERKEK YAPSA BU KADAR ÜSTÜNDE DURULMAZDI"

Gelen tepkilerin ardından Instagram'dan paylaşım yapan Berfu Yenenler, "Karı-koca arasındaki naif bir şakadan bile duyar kasmak isteyenler için şunu söylemek isterim, televizyonda öpüşme görünce koşarak kanal değiştirmek zorunda olarak büyümedim ve burası özgür bir ülke. Eminim bu şakayı bir erkek yapsa bu kadar üstünde durulmazdı, kadın olarak bu şakayı yaptığım için kendimi hiç rahatsız hissetmiyorum. Açıkçası bana bu alan açtığı için de ekstra teşekkür ederim kocam" dedi.

Yazar Metin Hara, yargılandığı davadan beraat etti

İLİŞKİLİ HABER

Yazar Metin Hara, yargılandığı davadan beraat etti
Aslıhan Doğan Turan'dan evlilik tüyoları!

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Doğan Turan'dan evlilik tüyoları!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0