PS4'ün en sevilen oyunu Spider-Man'in ikincisinin çıkış tarihi belli oldu!

Oyun severlerin merakla beklediği Spider-Man 2 oyununun piyasada yer alacağı tarih belli oldu. Insomniac Games, Playstation 5 için özel olarak hazırlanan oyunun hangi tarihte çıkacağını açıkladı

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Marvel Spider-Man oyunu PlayStation 4'ün en dikkat çeken ve en ilgi gören oyunlarından biri olarak karşımıza çıktı. Yoğun ilgi gören oyunun ardından Insomniac Games, PlayStation 5 için kolları sıvadı ve ikinci oyunun hazırlığını yapıyor. 

Heyecanla beklenen oyunun ise ne zaman piyasada yer alacağı merak konusu haline gelmişti. Yeni oyunun 2023'de PS5 platformunda oyun severlerin karşısına çıkacağı öğrenildi. Henüz kesin bir tarih belirlenmemiş olsa da 2023 yılında çıkacak olan oyun için Insomniac Games, bugüne dek görülen en dikkat çeken tek oyunculu aksiyon oyunu olacağını belirtti. 

Muhteşem rekor 38 ülkeye çıktı! Kuruluş Osman Rusya'da...

İLİŞKİLİ HABER

Muhteşem rekor 38 ülkeye çıktı! Kuruluş Osman Rusya'da...
Efsane aktör Jean-Paul Belmondo'ya Fransa'da veda edildi

İLİŞKİLİ HABER

Efsane aktör Jean-Paul Belmondo'ya Fransa'da veda edildi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0