Murat Boz'un son paylaşımı olay oldu!

Ünlü şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabından 2001 yılına ait bir fotoğrafını paylaşınca sosyal medyada olay oldu. Another Self dizisinden rol arkadaşı Serkan Altunorak'ın yorumu dikkat çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü şarkıcı Murat Boz, son yıllarda O Ses Türkiye'deki jüriliği ile ön plandaydı. Zaman zaman sinema filmlerinde de boy gösteren şarkıcı, oyunculuktaki yeteneğiyle de oldukça dikkat çekiyor. Son olarak 'Another Self' isimli yeni dizisiyle gözleri üzerine çeviren Murat Boz'un bu dizide ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile başrolü paylaşması da diziye olan merakı artırıyor.

murat boz

murat boz

Sosyal medya hesabı üzerinden zaman zaman paylaşımlarda bulunan Murat Boz, son paylaşımıyla adeta sosyal medyaya damga vurdu. 2001 senesinden paylaştığı kendi fotoğrafı görenleri şaşırttı.

murat boz

murat boz

20 sene öncesine ait fotoğrafta Boz'un saç şekli de dikkat çekti. "2001" yazıp kum saati emojisiyle fotoğrafını paylaşan Boz, kısa süre içerisinde 150 bin beğeni aldı. İbrahim Büyükak, Seda Sayan, Tuba Büyüküstün, Pınar Altuğ Atacan, Seda Bakan Erel, Kaan Yıldırım gibi ünlülerin beğenisini alan fotoğrafın altına yorum yağdı.

murat boz

murat boz

Another Self dizisinden oyuncu arkadaşı Serkan Altunorak, Boz'un fotoğrafının altına,"Hacklendin mi?" sorusunu sorarak herkesi güldürdü. Takipçileri ise Boz'un o haline inanamadı ve "Bu Murat Boz mu?" sorusunu sordu.

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'den ilk kare geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'den ilk kare geldi!
Seda Bakan'dan Tuba Büyüküstün'lü kare...

İLİŞKİLİ HABER

Seda Bakan'dan Tuba Büyüküstün'lü kare...

BİR YORUM YAPIN 0