Seda Bakan'dan Tuba Büyüküstün'lü kare...

Dijital bir platformda yayınlanacak olan yeni Türk dizisi Another Self'in çekimleri hızla devam ediyor. Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un başrollerinde olduğu diziden kareler de gelmeye devam ediyor. Son olarak dizinin oyuncularından Seda Bakan; Tuba Büyüküstün ve Boncuk Yılmaz'ın olduğu bir fotoğraf paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Merakla beklenen Another Self dizisi, oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un başrolünde olduğu dizinin çekimleri hızla devam ediyor. Set arkasından gelen fotoğraflar, hayranların oldukça ilgisini çekiyor. Oyuncu kadrosunda Seda Bakan, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu ve Boncuk Yılmaz gibi dikkat çeken isimler de yer alıyor.

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un hayranları uzun süre ikiliden bir kare beklemişti. Oyuncu kadrosunun paylaştığı fotoğraf diziye karşı merakı artırmıştı.

Dizinin oyuncularından Seda Bakan'ın son olarak paylaştığı fotoğrafta oyuncu arkadaşları Tuba Büyüküstün ve Boncuk Yılmaz yer alıyor. Bakan'ın "Anotherself" açıklamasıyla paylaştığı  fotoğrafa kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. 

tuba büyüküstün

tuba büyüküstün

Demet Akalın'ın paylaşımına tepki:  Bisküvi kemirerek bakanlığa seslenilir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'ın paylaşımına tepki: Bisküvi kemirerek bakanlığa seslenilir mi?
Murat Boz'un son paylaşımı olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Boz'un son paylaşımı olay oldu!

BİR YORUM YAPIN 0