Elçin Sangu'dan radikal imaj değişikliği! Eski haline döndü

Son olarak Kiralık Aşk'ta büyük bir başarı yakalayan ve oyunculuğuyla çok beğenilen Elçin Sangu, imajında radikal bir değişikliğe gitmişti. Sangu, rol aldığı dizinin final vermesinin ardından eski haline geri döndü.

Geçtiğimiz aylarda kendisiyle özdeşleşen kızıl saçlarının rengini değiştiren ünlü oyuncu Elçin Sangu'nun yeni imajı takipçilerini ikiye bölmüştü. Güzel oyuncunun sarı saçları çoğu takipçisi tarafından beğenilmedi. Ayrıca birçok takipçisi eski saçlarına dön çağrısı yapmıştı. 

bengü yeni saçları

bengü yeni saçları

Bunun üzerine Sangu, rol aldığı dizinin final vermesinin ardından eski haline geri döndü

elçin sangu yeni imajı

elçin sangu yeni imajı

 Elçin Sangu, rol aldığı 'Yalancılar ve Mumları' adlı dizi için imaj değişikliğine gitmişti. Dalgalı bir saç model saçlarıyla sosyal medyadan fotoğraflar paylaştı. 

"ESKİ İMAJINA DÖN" ÇAĞRISI

Sosyal medyadan yeni imajıyla çektirdiği fotoğraflar paylaşan Sangu'ya kısa sürede yorum yağdı. Ünlü oyuncunun bazı takipçileri kızıl renkteki saçlarının Sangu ile özdeşleştiğini belirterek eski imajına dönmesi gerektiğini söyledi.

SİNEM KOBAL'A BENZETİLİYOR

Bazı hayranları da Sangu'nun yeni görüntüsünün de kendisine yakıştığını belirtti. Sangu, meslektaşı Sinem Kobal'a da benzetildi.

Elçin Sangu'ya gelen bazı yorumlar;

-"Resmen Sinem Kobal'ın kopyası olmuş"

-"Şimdi sen de herkes gibisin"

-"Elçin zaten çok güzel niye Sinem'e benzemeye çalışmış ki"

-"Güzel olmuş ama eski halini istiyoruz. Acil eski haline dön"

Nusret İtalya'nın ikonik restoranı Cipriani'yi İstanbul'a geri getiriyor!

İLİŞKİLİ HABER

Nusret İtalya'nın ikonik restoranı Cipriani'yi İstanbul'a geri getiriyor!
Niyazi Koyuncu'nun Kazım Koyuncu paylaşımı herkesi duygulandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Niyazi Koyuncu'nun Kazım Koyuncu paylaşımı herkesi duygulandırdı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0