Nusret İtalya'nın ikonik restoranı Cipriani'yi İstanbul'a geri getiriyor!

Nusr-Et markasıyla tüm dünyada büyük bir ün kazanan Nusret Gökçe, İtalyan restoranı Cipriani ile anlaşma masasına oturdu.

Et tuzlama hareketi sayesinde büyük şöhret kazanarak "Salt Bae" olarak tanınan kasap Nusret Gökçe, dünyaca ünlü restoran markası Cipriani'yi İstanbul'a getiriyor. 2010 yılında Türkiye'ye gelen Cipriani, önce Edition Hotel'in içerisinde daha sonra da Yalıkavak Marina'da ikinci şubesini açmıştı. Beklediği ilgiyi yakalayamayan dünyaca ünlü restoran markası, kısa bir sonra Türkiye'den çekilme kararı almıştı.

2019 yılında Nusret  Gökçe, Park Hyatt İstanbul - Maçka Palas’ı satın alarak kendi restoranını da buraya taşımıştı. Cipriani ile anlaşma masasına oturan Gökçe, İtalya'nın ikonik restoranını İstanbul'a geri kazandırarak bu binada yer verecek. 

İlkbaharın ortalarına yetiştirilmesi hedeflenen restoran görkemli bir açılışla müşterilerini ağırlamaya başlayacak. Gökçe, bu süreçte Giuseppe Cipriani’yi de Türkiye’de misafir edecek.

Elçin Sangu'dan radikal imaj değişikliği! Eski haline döndü

İLİŞKİLİ HABER

Elçin Sangu'dan radikal imaj değişikliği! Eski haline döndü
Ünlü oyuncu Cansel Elçin'den sürpriz karar! Yıllar sonra bambaşka...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Cansel Elçin'den sürpriz karar! Yıllar sonra bambaşka...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

gzde 2 yıl önce

Bravo Nusrete. Gururmuzsun. Yolun açık olsun.