Ünlü oyuncu Cansel Elçin'den sürpriz karar! Yıllar sonra bambaşka...

Cansu Boğuşlu’nun yazıp yönettiği Kapadokya’nın büyülü atmosferinde bir baba-kızın yolculuğunu anlatan kısa film "Bulutlardan Aşağıda" da yer alan başarılı oyuncu Cansel Elçin yeni bir proje ile ekranlara dönüyor.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Cansel Elçin "Pandemiden dolayı ‘Çıplak Vatandaşlar’ oyunumu askıya almak mecburiyetinde kaldım. Seneye her şey yoluna girerse tekrar sahneye sahneye çıkmaya planlıyoruz. Dijital platforma bir diziyle dönüyorum. Çok farklı bir rolde göreceksiniz beni." dedi.

“HATIRLA SEVGİLİ BUGÜN ÇEKİLSE YİNE ETKİYİ OLUŞTURUR”

  • Sizce Hatırla Sevgili bugün çekilseydi yine aynı etkiyi verir miydi ?

Hatırla Sevgili televizyon dünyasına damgasını vurmuş bir dizi. Bugün çekilse ve yayınlansa aynı etkiyi yaratır Hatırla Sevgili hem yakın tarihimizi objektif olarak anlattı hem de çok güçlü melodramatik bir aşk hikayesi vardı. Bütün karakterlerin çok güzel hikayeleri vardı.

Nusret İtalya'nın ikonik restoranı Cipriani'yi İstanbul'a geri getiriyor!

İLİŞKİLİ HABER

Nusret İtalya'nın ikonik restoranı Cipriani'yi İstanbul'a geri getiriyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0