15 yıl sonra mezun olan ünlü şarkıcı Simge hastanelik oldu!

Şarkıcı Simge Sağın, 15 yıl aradan sonra geçtiğimiz günlerde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Mezuniyet törenine katılan ünlü şarkıcı hava koşullarıyla nedeniyle hastalandı.

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Simge Sağın, 2 gün önce uzun yıllar ara verdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nü tamamlayarak mezun oldu. Mezuniyet sırasında sahneye çıkan güzel şarkıcı kendisiyle birlikte mezun olan öğrencilere konser şöleni yaşattı. 

Ünlü popçu Simge Sağın yıllarca ara verdiği İTÜİLİŞKİLİ HABERÜnlü popçu Simge Sağın yıllarca ara verdiği İTÜ'den mezun oldu!

Gece boyunca sevilen şarkılarıyla öğrencilere keyifli anlar yaşatan Simge, yağmur ve rüzgarın etkisiyle hastalandı. Hemen hastaneye giden ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Dün akşamki mezuniyet töreninde heyecanımda rüzgâra ve yağmura maruz kaldım. Bugün kas spazmı ile hastaneye başvurdum. Ağrılarım yüzünden ne yazık ki bu gece sezon boyunca sahne aldığım mekânda olamayacağım. Tüm gelecek olanlardan özür diliyorum"

Ünlü şarkıcı Hadise saplantılı hayranını kendini gözetlerken yakaladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Hadise saplantılı hayranını kendini gözetlerken yakaladı!
Yeşilçam'ın efsane ismi Kadir İnanır ameliyat oldu

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın efsane ismi Kadir İnanır ameliyat oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0