Buray, Ürgüp Bağ Bozumu ve Balon Festivali'nde sahne aldı

Söylediği şarkılarla adından söz ettiren yakışıklı Buray, Ürgüp'te 49'uncu 'Bağ Bozumu ve Balon Festivali' 2'nci gününde sahne aldı. Sevenleri ile bir araya gelen ünlü popçu, muhteşem bir konsere imza attı.

Ürgüp'te düzenlenen 49'uncu 'Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu ve Balon Festivali' akşam konserleri ile devam etti.

Buray konser

Buray konser

'Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu ve Balon Festivali' ilçe meydanında düzenlenen etkinliklerle dün başladı. Festivalin ikinci günü akşam konserleri ile devam etti.

Damsa Çayındaki etkinlikte konser veren ünlü şarkıcı Buray sahnede birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Konseri izlemeye gelenler Buray'ın şarkılarına eşlik etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, konserde birbirinden güzel eserler seslendiren Elif Buse Doğan ile Buray'a plaket takdim ederek, konsere katılanlara teşekkür etti. Konserin ardından bugünkü etkinlik sona erdi. Etkinlik yarın balon turu ve bağ bozumu ile devam edecek.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri paylaşımı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0