Ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri paylaşımı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni dizisi olan Erşan Kuneri'nin çekimleri tamamlandı. Yılmaz, sosyal medya hesabından seti son gününe ait olan bir kareyi takipçileriyle paylaştı.

Türkiye'nin sevilen isimlerinden Cem Yılmaz'ın yeni projesi "Erşan Kuneri" dizisinin yaz boyu süren çekimleri tamamlandı. Başrollerinde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili, Özkan Uğur ve Nilperi Şahinkaya gibi yıldız oyuncuların yer aldığı dizi 2022 yılında dijital bir platformda izleyicilerin karşısına çıkacak.

Setin son günü dizi ekibiyle çekilen kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Cem Yılmaz, paylaşımın altına "Türkiye'nin en iyi filmcileri. Ve Erşan Kuneri bitti" notunu düştü.

Ünlü komedyen başka bir paylaşım daha yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Ben işimle gündeme gelmek istiyorum diye bir söz vardır. Genelde işsizlerin söylediği. Bu güzel işte çalışan 150 arkadaşım için söyleyeyeyim, adı anılmayan herkesi anacağım adı bilinmedik kimseyi bırakmayacağım. Tüm set arkadaşlarıma kalpten teşekkür ediyorum. 10 haftada hem de pandemide 6 saatlik bir macerayı resmettik. Seyircisi olmak bir karnaval gibi oh. 6 saat Erşan. 2 dakika bile yeterken 6 saat. Tüm ekibin ellerine sağlık. Yolun yol olsun oğul."

Buray, Ürgüp Bağ Bozumu ve Balon Festivali'nde sahne aldı

İLİŞKİLİ HABER

Buray, Ürgüp Bağ Bozumu ve Balon Festivali'nde sahne aldı
Mehmet Ali Erbil aylar sonra ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil aylar sonra ortaya çıktı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Kamil 2 yıl önce

Bunlar hani bu ulkede yasamak istemiyorlardi film yapip satiyorlar birde gezicilere vak sen