Tuba Ünsal'ın zor anları... Ayşe Kulin'in sözleriyle gözyaşlarına hakim olamadı!

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan ünlü oyuncu Tuba Ünsal, Ayşe Kulin'in “Adı Aylin” romanıyla aynı adı taşıyan tiyatro oyunu 'Adı Aylin', önceki akşam Zorlu PSM'de perde açtı. Ünsal, oyun öncesi bir araya geldiği Kulin'in kendisi için kullandığı ifadeler üzerine duygulanıp, gözyaşlarını tutamadı.

Son olarak dijital platformda yer alan Aşk 101 dizinde rol alan oyuncu Tuba Ünsal, Ayşe Kulin'in "Adı Aylin" romanını tiyatro sahnesine taşıdı. Ünsal, hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı 'Adı Aylin' tiyatro oyunun önceki gün perdelerini açarak, izleyicisiyle buluşturdu. 

tuba ünsal adı aylin

tuba ünsal adı aylin

Ünsal, 'Adı Aylin' oyunu öncesi, oyuncu kadrosuyla bir araya gelerek, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Oyuncusundan teknik ekibine büyük bir kadroyla çalıştığını anlatan Ünsal, oyunun hazırlığının üç yıl sürdüğünü, aynı zamanda bir yapımcı olmanın zorluklarıyla mücadele ettiğini anlattı.

TUBA ÜNSAL GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Oyunun hem yapımcılığını hem de başrolünü üstlenen Tuba Ünsal, gözyaşlarına hakim olamadı. Ünsal, "Güzel bir maceraydı, çok heyecanlıydık. Hazırlık üç sene sürdü, dört aydır prova yapıyoruz. Hepsinin tek tek ayrı yeri var, ekibimizle gurur duyuyorum. Kadın olunca geçtiğiniz yollar çok aydınlık olmuyor, benim yolum aydınlık olmadı, onun için çok gururluyum" dedi.

EVİNİ İPOTEK ETTİRDİ' İDDİASI 

Oyunun prodüksiyonu için 4 milyon TL harcayan oyuncunun, bankadan kredi çektiği öğrenildi. Tuba Ünsal'ın kredi karşılığında da evini ipotek ettirdiği iddia edildi.

INSTAGRAM'DAN TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI 

Galada herkese teşekkür eden oyuncu, Instagram'da ise "Karşıma çıkan her zorlukta bir umut görebilmeyi öğrenen, zorluklar karşısında coşkumu kaybetmeden yaşayabilme cesareti gösteren 'Ben'e teşekkür ederim" diyerek, duygularını ifade etti.

Oyun öncesi Ayşe Kulin'le bir araya gelen Tuba Ünsal'ın, ünlü yazarın kendisi hakkında kullandığı sözler üzerine duygulanıp gözlerinin dolması dikkat çekti. Kulin şunları söyledi:
"Bir Aylin duruyor yanımda çünkü onun kadar azimli. O kadar zor ki müzikali sahneye koymak birçok etkin bir arada. 'Dizi veya film yap' dedik ama ısrar etti dedim ki 'Nereden bulacak sponsor falan?' O kadar azimli ki Aylin'e hem fiziken hem ruhu girmiş gibi..."

"Direndi, dayandı, buldu ve yaptı. Ona hayranlığım sonsuz. Ben de onun üniformalarını kıskandığım için bunu giydim ve geldim. Cesur olanları, sizin gibileri çok takdir ediyorum."

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ünsal, iki yıldır üzerinde çalıştığı Ayşe Kulin’in “Adı Aylin” romanından uyarlanan tiyatro projesinin son hazırlıklarını tamamladı.

Hikâyenin kurgu ve prodüksiyon maliyeti 4 milyon TL harcadığı ortaya çıktı. Oyun, Türkiye ile aynı anda Ortadoğu'da da sahnelenecek. Tuba Ünsal, "Adı Aylin, 'Off Broadway' tarzında Türkiye'de ilk kez sahnelenecek özel bir şov olacak" dedi.

tuba ünsal adı aylin

tuba ünsal adı aylin

Kurduğu prodüksiyon firmasıyla tiyatro oyunlarına yatırım yapan Ünsal, çabasıyla Kültür Bakanlığı’nın 2021 yılında desteklediği oyunlar listesine girmeyi de başardı.

Çocuklar Duymasın’ın Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı gerçek mesleğinin zorluklarını anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar Duymasın’ın Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı gerçek mesleğinin zorluklarını anlattı
Şarkıcı Buray'dan görme engelli Ameliya'ya büyük sürpriz!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Buray'dan görme engelli Ameliya'ya büyük sürpriz!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Sivas 2 yıl önce

Ne ünlü bere,birilerinin tezgahından geçince ünlü oluyo,vatana millete ne faydası var.... Hiç.

Toplam 1 beğeni