Fethiye'de köy hayatı yaşayan şarkıcı Göksel geri döndü!

Ünlü şarkıcı Göksel, pandemi sebebiyle yerleştiği Fethiye'den konserlerinin başlamasıyla geri döndü.

Pandemi sebebiyle pek çok ünlü isim şehir hayatından uzaklaşarak huzuru köy hayatında buldu. Bu isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Göksel'de geçtiğimiz yıl Fethiye'ye giderek ev satın almıştı. Bir süredir Fethiye'de köy hayatını deneyimleyen güzel şarkıcı, edindiği tecrübeleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Fethiye'ye yerleşme kararı aldıktan sonra İstanbul'daki evini kapatan Göksel, normalleşme süreciyle birlikte İstanbul'a döndü. Pandemi kısıtlamalarının sona ermesiyle konser programına kaldığı yerden devam eden ünlü şarkıcının yalnızca yaz aylarında Fethiye'de olacağı öğrenildi.

Ünlü şarkıcı daha önce köy yaşantısı hakkında "İnsan her şeye alışıyor. Değişik bir hayatı deneyimliyorum. Bu süreçte en çok market poşetlerini temizlerken zorlandım" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Sosyal medya hesabında mutfakta çekilmiş bir karesini takipçileriyle paylaşan 49 yaşındaki ünlü isim paylaşımın altına "Annem, bana ev işlerini öğretirken baya direnirdim 'Ben yemek yapmayacağım, öğrenmeme gerek yok ki' diye tutturmuştum. O da ısrar ederdi 'bir gün ihtiyacın olabilir' diye. O gün geldi çattı, anneciğim yine haklı çıktı. Bu arada ben özenle yemek yapmanın ne kadar zevkli olduğunu keşfettim. Hele bir de sevdiklerin mutlu oluyorsa." notunu düştü.

Şeyma Subaşı'nın hesabına gizlice giren bankacıya şoke eden ceza!

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı'nın hesabına gizlice giren bankacıya şoke eden ceza!
Burak Özçivit'in doğa paylaşımlarına rekor beğeni!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'in doğa paylaşımlarına rekor beğeni!
MasterChef'te 'çırak' tartışması!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te 'çırak' tartışması!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0