İbrahim Tatlıses biletleri kapış kapış... 2 saat içinde tükendi

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, uğradığı silahlı saldırının ardından 12 yıl boyunca uzak kaldığı konser sahnelerine geri dönüyor.

Uğradığı silahlı saldırının ardından hem ekranlardan hem de konser sahnelerinden uzak kalan sanatçı İbrahim Tatlıses, hayranlarını sevindirecek bir karar aldı. İbrahim Tatlıses, 12 yıl aradan sonra ilk kez Paraf Kuruçeşme Açıkhava konseriyle sevenleriyle buluşuyor.

12 yıllık aranın ardından yeniden sahnede sevenleriyle şarkılarını seslendirecek olan İbrahim Tatlıses'in Kuruçeşme sahnesinde 3-4 konseri art arda vermesi bekleniyor. Öte yandan İbrahim Tatlıses'e eşlik edecek dev bir orkestranın da hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

BİLETLER TÜKENDİ

Konserin ilan edilmesinin hemen ardından biletler dakikalar içerisinde tükendi. Tatlıses, tek gala olan Kuruçeşme Açıkhava konserini yoğun istek üzerine iki gün daha uzattı. İbrahim Tatlıses, üç gün üst üste Kuruçeşme Açıkhava'da sahne alacak. Poll Production organizasyonu ile Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde sevenleriyle buluşacak olan Tatlıses hayranları, imparator ve şarkılarıyla hasret giderecek.

Milyoner'deki soru herkesi şaşırttı: Jül Sezar, kimin mezarını ziyaret etmiştir?

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'deki soru herkesi şaşırttı: Jül Sezar, kimin mezarını ziyaret etmiştir?
Derya Şensoy'un babası Ferhan Şensoy ile duygulandıran paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Derya Şensoy'un babası Ferhan Şensoy ile duygulandıran paylaşımı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0