Derya Şensoy'un babası Ferhan Şensoy ile duygulandıran paylaşımı!

Oyuncu Derya Şensoy, 31 Ağustos'ta yaşamını yitiren babası Ferhan Şensoy ile bir karesini sosyal medya hesabında paylaştı.

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy, geçtiğimiz ay kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği sebebiyle tedavi gördüğü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşama gözlerini yumdu. Ünlü tiyatrocunun vefatıyla sanat dünyası ve yakınları yasa boğuldu.

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! Eski eşi yıkıldı...İLİŞKİLİ HABERUsta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! Eski eşi yıkıldı...

Türkiye'nin sevilen değerlerinden Ferhan Şensoy'un vefatını kızı Derya Şensoy "Canım babacığım uçtu göklere" notuyla paylaştığı fotoğrafla duyurmuştu. Güzel oyuncu önceki gün babasıyla çekilen bir karesini sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı.

Derya BaykalİLİŞKİLİ HABERDerya Baykal'dan duygulandıran Ferhan Şensoy paylaşımı!

Babasıyla yıllar öncesine ait bir fotoğrafını paylaşan Derya Şensoy, "Gönlümüz bir buluttur duygular alçak uçar, işte gökyüzündeyiz..." ifadelerini kullandı.

Usta tiyatrocu Ferhan ŞensoyİLİŞKİLİ HABERUsta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un kızı Müjgan Ferhan Şensoy anne oldu!

İbrahim Tatlıses biletleri kapış kapış... 2 saat içinde tükendi

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses biletleri kapış kapış... 2 saat içinde tükendi
Kadın girişimcilere 5 milyar TL destek verildi!

İLİŞKİLİ HABER

Kadın girişimcilere 5 milyar TL destek verildi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0