Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar: Ödüllerim için özel bir ev yaptırdım

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Golden Palm Awards Ödül Töreni'nde "Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı" ve "Yılın Albümü" ödüllerini aldı. 44 yaşındaki sevilen şarkıcı, basın mensuplarına aldığı tüm plaketler için özel bir ev yaptırdığını söyledi.

Geçtiğimiz akşam 7'incisi düzenlenen Golden Palm Awards Ödül Töreni'nde birçok ünlü isim bir araya geldi. Törende "Küresel Isıya Dur De!" sloganı dikkat çekerken orman yangınları, sel felaketleri gibi dünyamızın en ciddi sorunları gözler önüne serildi. 

Geceye katılan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, tören öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı" ve "Yılın Albümü" ödüllerini alan ünlü sanatçı "Sağ olsunlar layık görmüşler. Çok güzel bir albüm yaptık. Bunların karşılığını görüyoruz. Ne mutlu bana..." ifadelerini kullandı.

Ebru Yaşar, aldığı tüm ödül ve plaketleri muhafaza etmek için yeni bir formül bulduğunu söylerken "O kadar çok plaket ve ödül var ki... Evde onları koyacak yerim yoktu. Sırf onları yerleştirmek için ev yatırımı yaptım. 'Ebru Yaşar evi' hazırlıyorum. İçinde bazı sahne kıyafetlerim, plaketlerim ve ödüllerimin özel vitrinlerde olduğu bir ev hazırlıyorum kendime. Hem anılarımı saklamak istiyorum hem de bizlere verilen ödüller ve plaketler sandıkta olmasın. O yüzden bir ev yani daire yaptırdım. 'Hatıra evi' diyelim. Böyle bir formül buldum." şeklinde konuştu.

Ajda Pekkan kazandığı tazminatı tahsil edemedi

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan kazandığı tazminatı tahsil edemedi
Çağla Şıkel'in, Alişan'ın kızı Eliz ile eğlenceli anları

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'in, Alişan'ın kızı Eliz ile eğlenceli anları
Kemal Sunal'ı izinsiz kullanmışlardı! Ali Sunal babası için açtığı davada yeni karar

İLİŞKİLİ HABER

Kemal Sunal'ı izinsiz kullanmışlardı! Ali Sunal babası için açtığı davada yeni karar
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mehmet Kandemir 2 yıl önce

görmemişin...