Demet Akalın ve Bade İşçil arasında ipler gerildi!

Sosyal medya hesabında yemek paylaşan kişileri eleştiren oyuncu Bade İşçil'e ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan yanıt geldi.

Yer aldığı pek çok başarılı yapımla adından söz ettiren oyuncu Bade İşçil, sosyal medya hesabından yemek fotoğrafı paylaşanları eleştiri yağmuruna tuttu. Ünlü oyuncu  konu hakkında "Bizim ahlaki değerlerimizle örtüşmüyor. Ama zaman geçtikçe insanlar da değişiyor" şeklinde konuştu.

"GÖRGÜSÜZLÜK!"

Yemek resimleri paylaşmanın görgüsüzlük olduğunu dile getiren İşçil, şu ifadeleri kullandı:

"Bakıyorsunuz orada herkes gülüyor, çok şık giyiniyor, iyi yiyor, iyi içiyor ama gerçek hayat öyle değil. Ayrıca yemek resimleri paylaşmak görgüsüzlüktür. Bizim dinimizde komşusu açken tok yatmak bile yoktur. Bunları bu kadar afişe etmek saçmalık. Bana göre yapılan sadece 'Bu markayı giyeceksin, bunu yiyeceksin' dayatması"

Bade İşçil'in sosyal medya açıklamasına tepki gösteren ünlü popçu Demet Akalın, sosyal medya hesabından "Instagram'ın kuruluş amacına git bir bak! Yeme, içme, manzara!" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Demet Akalın ve Bade İşçil'in sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları eleştiriler sosyal medya kullanıcıları ikiye böldü. Kimileri Bade İşçil'i haklı bulurken kimileri ise Demet Akalın'ı alkışladı.

Ünlü şarkıcı Ceylan yine imaj değiştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Ceylan yine imaj değiştirdi!
Cüneyt Arkın en beğendiği oyuncuyu açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Cüneyt Arkın en beğendiği oyuncuyu açıkladı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

Saygı lütfen 2 yıl önce

Bade ezel dizisinde tanıdığımız içimizden biri dünya güzeli olmasına rağmen şöhretin hevesine kapılmadan kendini taşımasını bilen toplum değerlerine bağlı ve evlatlarında öle yetiştiriyor olması örnek olunacak kişidir. Kimse be keklemesin malzeme çıkmaz ha kendini bilir kaşınanı da tel fırcayla kaşır hakkını verir bizim kızımız o kendini kollar

Hitap etti 2 yıl önce

Demet çok hızlı gidiyorsun bu mevsim zemin kaygan olur şaşkın

velhasıl 2 yıl önce

BADE HAKLI Dağılın....

Fahri 2 yıl önce

Bade doğru demiş. Demekki Instagram bize göre değil. Dinimize paylaşım konusunda uymuyor. Instagramı faydalı Bilgi amacı ile kullanalım. Görgüsüzlük olarak değil.

Engin 2 yıl önce

Demet Akalın Instagram kuruluş amacını sana mı açıkladı sadece saçma sapan konuşup insanların canını sıkma görgüsüz sonradan görme.

Yorumların Tümünü Okuyun