Cüneyt Arkın en beğendiği oyuncuyu açıkladı!

En son ATV’nin rekorlar kıran Kuruluş Osman dizisinde oynayan Cüneyt Arkın, en beğendiği oyuncuyu açıkladı.

Son olarak “Kuruluş Osman” dizisinde seyirci Cüneyt Arkın, Tuluhan Tekelioğlu’nun hazırladığı “Efsaneler” belgeselinin gösterimine katıldı. Kuruluş Osman dizisinde rol alan usta oyuncu Cüneyt Arkın, reyting rekortmeni projeden ayrıldığını duyurdu.

Gençlere mesaj yollayan Cüneyt Arkın, ‘çok seviyorlar tarihi ama tarih bilinçleri yok. Gençlerimizin çok şeyi eksik. Dizi çekimlerinden yoruluyorum artık’ dedi.

Kuruluş Osman başrolü Burak Özçivit sorusunu yanıtsız bırakan Arkın, en sevdiği ve beğendiği oyuncuyu açıkladı.

Cüneyt Arkın adı Kurtlar Vadisi Kaos ve Mahsusa Trablus gibi dizilerle anılan Kenan İmirzalıoğlu’nu beğendiğini söyledi.

Demet Akalın ve Bade İşçil arasında ipler gerildi!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın ve Bade İşçil arasında ipler gerildi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Doğrucu Davut 2 yıl önce

Hiç bir filmi olmasa bile Yandım Ali ile Güneydoğu Bumerank cehennemi gene yeter. Yunanistan ın en beğenilen bayan artistine sizin Türkiye de Kenan İmirzaoğlu ile çıkıyormuşsunuz diye bir soru sormuşlardı da o artist Keşke öyle olsaydı ama Adımın bile Kenan la anılması kadar güzel bir haber olmazdı herhalde diye cevaplamıştı. Düşman çatlatır imanıma Kenan usta.