Oyuncu Miray Daner, verdiği kilolarla gündem oldu

Son dönemde oynadığı dizilerle başarılı performans sergileyen oyuncu Miray Daner verdiği kilolarla sosyal medyada gündem oldu.

Uzun süredir ekranlarda yer almayan güzel oyuncu Miray Daner, dün akşam 'Helen' karakterini canlandırdığı 'Saygı 2' dizisinin galasında boy gösterdi. Rol aldığı Medcezir ve Vatanım Sensin dizileriyle tanınan genç ve başarılı oyuncu Miray Daner, son hali şaşırttı. 

miray daner son hali

miray daner son hali

Değişimiyle dikkat çeken Daner'in verdiği kilolar gözden kaçmadı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan 22 yaşındaki oyuncu, "Bunun konu olmasına çok şaşırıyorum. İnsanlar kilo alır, verir. Çok söylenecek bir şey yok." dedi.

Ameliyat olan Yıldız Tilbe'den haber var

İLİŞKİLİ HABER

Ameliyat olan Yıldız Tilbe'den haber var
Cüneyt Arkın'dan torunu Zeynep Cüreklibatır'a övgü dolu sözler

İLİŞKİLİ HABER

Cüneyt Arkın'dan torunu Zeynep Cüreklibatır'a övgü dolu sözler
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0