Cüneyt Arkın'dan torunu Zeynep Cüreklibatır'a övgü dolu sözler

Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın'ın torunu Zeynep Cüreklibatır dedesini örnek alıyor. Türkiye’nin ilk rap filmi “Kovala”da rol alan Zeynep Cüreklibatır'a Cüneyt Arkın büyük destek verdi.

Dijital içerik platformu "Exxen" için çekilen "Kovala" filmi Türkiye'nin ilk rap filmi olma özelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Filmin konusu kadar oyuncu kadrosu da seyircilerde büyük merak uyandırdı. Türkiye'nin sevilen oyuncularından Cüneyt Arkın'ın torunu Zeynep Cüreklibatır, filmde "Stabil" olarak tanınan rapçi Dağra Solmaz'ın kardeşini canlandırdı.

İlk oyunculuk denemesi olmasına rağmen başarılı oyunculuk performansıyla övgü toplayan Zeynep Cüreklibatır'a en büyük destek dedesinden geldi. Kovala filmini çok beğendiğini belirten Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Torunum Zeynep’in ilk filmi ‘Kovala’ Exxen’de yayına girdi. Çok güzeldi, herkesin emeklerine sağlık" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Miray Daner, verdiği kilolarla gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Miray Daner, verdiği kilolarla gündem oldu
Oyuncu Melis Sezen'den kendisine milyonluk ödül! Yeni oyuncağına servet ödedi...

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Melis Sezen'den kendisine milyonluk ödül! Yeni oyuncağına servet ödedi...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

muhteşem 2 yıl önce

Eee körler,sağırlar misali..!