Mehmet Ali Erbil: İlişkilerimde cimriyim!

Ekranların sevilen isimlerinden Mehmet Ali Erbil, bir programda özel hayatında merak edilen detayları anlattı.

Uzun zamandır kaçış sendromu hastalığı sebebiyle tedavi sürecinde olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 2.sayfa programına katılarak hakkında bilinmeyenleri anlattı. Daha önce 4 kez evlenen ünlü isim özel yaşantısına dair samimi açıklamalarda bulunarak hayranlarını şaşırttı.

"İLİŞKİLERİMDE CİMRİYİM!"

İlk evliliğini 1980 yılında Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile yapan Erbil, o dönemler maddi sıkıntılar yaşadığının altını çizerek "İlk evliliğimde param yoktu. İçgüveysi gittim. Her evliliğimde sıfıra düştüm. Yeniden başladım. Son evliliğimde çok vardı, yarısını verdim. Verdiğim nafakalardan hiç pişman değilim. Neticede çocuklarım var. Hepsinin evlerini üzerlerine verdim." şeklinde konuştu.

Yaşadığı ilişkilerde maddi açıdan tutucu davrandığını belirten ünlü şovmen şu ifadeleri kullandı:

"Evliliklerimin dışında hiçbir kadına hiçbir şey almadım. İlişkilerimde cimriyim. Çocuğumun annesi dururken ne gerek var? Taksi paralarını veriyorum. Çocuklarımın geleceğini garanti altına aldım. Sezin'in eşi benim hastalığım boyunca 9 ay başımdan ayrılmadı. Allah herkese öyle bir damat nasip etsin."

"KİRA VE FAİZLERDEN GEÇİNİYORUM"

Hastalığı sebebiyle uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, geçimini sağlamak için farklı bir yol izlediğini vurguladı ve "Kaç tane evim olduğunu söylemeyelim. Benim değil, dünya malı. Kiradaki evlerden yada faizlerden geçiniyorum. 3 evi sattım, baktım ki 10 kira getiriyor faiz. Faize yatırdım. Evde 7 kişiyiz. Asistan maşallah o kadar boğazlı ki, 10 kilo aldı geldiğinden beri." sözlerini kullandı.

Gönül Dağı'nın Dilek'in annesini görenler şaşkına döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Dilek'in annesini görenler şaşkına döndü!
Kim Kardashian'ın saçına ödediği ücret dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Kim Kardashian'ın saçına ödediği ücret dudak uçuklattı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0