Kim Kardashian'ın saçına ödediği ücret dudak uçuklattı!

MET Gala 2021'e tarzıyla damga vuran Kim Kardashian'ın görünmediği halde saçına ödediği ücret dudak uçuklattı.

13 Eylül'de gerçekleşen MET Gala 2021'de sanat dünyasının pek çok ünlü ismi boy gösterirken şıklık yarışı dikkat çekti. Yüzünü gizleyerek geceye katılan Kim Kardashian'ın Balenciaga imzalı kıyafeti törenin en çok konuşulan konusu haline geldi. 

Simsiyah bir tasarımla basının karşına çıkan Kim Kardashian, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları ünlü ismin bu görünümünü Harry Potter film serisindeki ruh emicilere benzetti. Ancak Kardashian'ın kıyafeti kadar saçına ödediği ücret de herkesi şoke etti.

Ünlü makyaj sanatçısı Mario Dedivanovic, Instagram'da yaptığı paylaşımda Kardashian’ın atkuyruğunun 10 bin dolara mal olduğunu söyledi ve ünlü ismin yüzü kapalı olması rağmen makyaj yaptırdığını da açıkladı.

Mehmet Ali Erbil: İlişkilerimde cimriyim!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil: İlişkilerimde cimriyim!
İstanbul Filarmoni Derneği'nde taciz suçlaması!

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul Filarmoni Derneği'nde taciz suçlaması!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0