Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil: Televizyonu bitirdiler!

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir programda Türkiye'de televizyonculuk hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Uzun zamandır kaçış sendromu tedavisi gören Mehmet Ali Erbil, Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2.sayfa programında günümüz dizi sektöründe yapılan yanlışları dile getirdi.

Mehmet Ali Erbil: İlişkilerimde cimriyim!İLİŞKİLİ HABERMehmet Ali Erbil: İlişkilerimde cimriyim!

"CAN YAMAN'I TAKDİR EDİYORUM!"

Ünlü şovmen, televizyon dizilerinde oyuncuların bölüm başı aldığı ücreti eleştirerek "Bölüm başı 1 trilyon 2 trilyon para veriyorlar. Televizyonu bitirdiler. Televizyonculuk mu kaldı? Ben zamanında vergi şampiyonu oldum inşallah bu arkadaşlarımız da aldıkları paranın hakkını verirler." şeklinde konuştu. Dizi sektöründe Can Yaman'ı beğendiğini belirten Erbil, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Can Yaman'ı izlediğim yok. Bir dizide denk gelmiştim. Kültürlü bir çocuk. İtalyancası var, İngilizcesi var. Ben takdir ediyorum."

"SERENAY DÜNYA STARLARIYLA BAŞA ÇIKABİLİR!"

Yer aldığı birçok projede başarısı ve güzelliğiyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulunan 64 yaşındaki ünlü isim, "Serenay Sarıkaya'yı beğeniyorum. Hem sesi var, hem oyunculuğu var, hem aurası var. Dünya starlarıyla başa çıkabilecek bir isim. Olgun ve komik erkeklerden hoşlanıyormuş duyduğum kadarıyla." şeklinde konuştu.

Şarkıcı Kibariye imaj tazeledi! Resmen yenilendi...

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Kibariye imaj tazeledi! Resmen yenilendi...
Nadide Sultan apar topar kurban kesti!

İLİŞKİLİ HABER

Nadide Sultan apar topar kurban kesti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

ali 2 yıl önce

kendisinin de oynadığı filmleri yarışmalarında neler yaptıklarını biliyoruz.

Hsynkaya 2 yıl önce

Ha haa komediye bak siz bitirdiniz televizyonları yaptığın programlarda manken kızlara asılmaktan başka ne yaptın acaba