Şahan Gökbakar Marmaris'te görev yapan itfaiyecilerle buluştu!

Şahan Gökbakar, Ağustos ayında Marmaris'te günler süren büyük orman yangınında mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiyecileriyle buluştu.

Marmaris bölgesinde Ağustos ayında başlayan büyük orman yangını uzun süren büyük mücadeleler sonucunda söndürülmüştü.  Gökbakar, bölgede günlerce çalışan Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiyecileriyle yeniden buluştu. Marmaris'e tatile gelen itfaiyecileri ziyaret eden Gökbakar, Instagram'dan da çektiği kareleri paylaştı.

Ünlü komedyen paylaşımında "Neredeyse 2 ay once, Marmaris'te yangınla mücadele edilen bir gecenin ardından, gün ağarırken bu fotoyu çekmiştik.

Aydın İtfaiyesi Müdürü Murat ve değerli itfaiyeci kardeşlerim, kahraman Sahil Güvenlik personeli ve donanmamız. 2 ay geçti, bu sefer onlar aileleriyle Marmaris'e geldiler, ben de onları ziyaret ettim. Hem biraz güldük hem de o zor günleri tekrar hatırladık. Hepsine tekrar teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Berk Atan nişanlısı Selin Yağcıoğlu ile barıştı!

İLİŞKİLİ HABER

Berk Atan nişanlısı Selin Yağcıoğlu ile barıştı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0