Berk Atan nişanlısı Selin Yağcıoğlu ile barıştı!

TRT ekranlarında Gönül Dağı dizisinde başrol oyunculuğu yapan Berk Atan nişanlısı Selin Yağcıoğlu ile ayrıldığını sosyal medyadan duyurmuştu. Çiftin barıştığı haberleri geldi.

2012'de Best Model birincisi olduktan sonra oyunculuğa adım atan Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu hakkındaki nişanlılık iddiaları doğru çıkmıştı. Çift, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla nişanlılıklarını ilan etmişti. Yaz sezonunu Çeşme'de geçiren çiftten Atan, sevgilisine evlenme teklifi etmiş, 'evet' yanıtını veren Selin Yağcıoğlu da tektaşını parmağına takmıştı.

AYRILIK HABERİ GELMİŞTİ!

Ancak çiftten ayrılık haberi geldi. Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile aşklarını noktaladıklarını duyurdu.

"KONUŞARAK SONLANDIRDIK"

Yağcıoğlu, "Berk Atan ile ilişkimizi karşılıklı konuşarak bitirmiş bulunuyoruz. Kendisine hayatta sağlık ve mutluluk dilerim" dedi. Berk Atan ise, "Selin ile ilişkimizi konuşarak sonlandırdık" mesajını yayınladı.

BUZLARI ERİTTİLER

Tüm bu yaşananların ardından ünlü çift, aralarındaki buzları eritti. Çift önceki akşam, Atan'ın 30'uncu yaş gününde bir araya geldi. Nişanlısına doğum günü partisi düzenleyen Yağcıoğlu, o anları da telefonuyla görüntüledi. 

 

Şarkıcı Kibariye imaj tazeledi! Resmen yenilendi...

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Kibariye imaj tazeledi! Resmen yenilendi...
Şahan Gökbakar Marmaris'te görev yapan itfaiyecilerle buluştu!

İLİŞKİLİ HABER

Şahan Gökbakar Marmaris'te görev yapan itfaiyecilerle buluştu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0