Bade İşçil'in 4 milyon TL'lik yatırımı şaşırttı!

Ekranların sevilen oyuncularından Bade İşçil, mal varlığının fazla olduğuna dair yapılan yorumlara tepki vermişti. Ancak ünlü isim kendisine 4 milyon TL değerinde yeni bir ev satın aldı.

"Ezel", "Kuzey Güney" ve "Ufak Tefek Cinayetler" gibi iddialı yapımlarla hafızalara kazınan Bade İşçil, geçtiğimiz günlerde mal varlığı hakkında yapılan yorumlara sert bir tepki vermişti. 

Hakkında çıkan iddialara ünlü oyuncu "Bizi gören de şampanyayla yıkanıyoruz sanıyor. Yıllardır çalışıyorum, sadece bir evim var" sözleriyle karşılık vermişti.

Sadece bir evim var diyen 38 yaşındaki ünlü isim kendisine 4 milyon TL değerinde yeni bir ev aldı. Havuzlu villanın Sarıyer'de olduğu öğrenildi.

Çocuklar Duymasın'ın Şükrü'sü gerçek mesleği ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar Duymasın'ın Şükrü'sü gerçek mesleği ortaya çıktı!
Ebru Yaşar Tarkan'a tepki gösterdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Yaşar Tarkan'a tepki gösterdi!
Bade İşçil istediği ücreti alamıyor

İLİŞKİLİ HABER

Bade İşçil istediği ücreti alamıyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

bülent erdem 2 yıl önce

bunlarında gözlerini Allah doyursun hiç şükür yok

yiğido 2 yıl önce

Üzüldüm yav, zavallı parası olsa şampanya ile banyo yapacak ya yokmuş, Cuma günü İstanbulun en kalabalık camilerinin birinin önünde mendil açsında birkaç kuruş atalım,