Ebru Yaşar Tarkan'a tepki gösterdi!

Ünü şarkıcı Ebru Yaşar, korona virüs salgını bitene kadar konser vermeyeceğini açıklayan Tarkan'a tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser veremeye hazırlanan ünlü yıldız, kıyafet provası için Nişantaşı'nda olduğunu söyledi. 

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yaşar, korona virüs salgını bitene kadar konser vermeyeceğini söyleyen Tarkan'ı eleştirdi. Mega starın kararına gülerek cevap veren Ebru Yaşar, "Bizim ihtiyacımız var, Tarkan'ın yok" şeklinde konuştu.

Harbiye Açıkhava Sahnesinde vereceği konsere hazırlanan Ebru Yaşar, geçtiğimiz gün Niaşntaşı’nda objektiflere yakalandı. Kıyafet provası için orada olduğunu söyleyen deneyimli şarkıcı, koronavirüs geçene kadar konser vermeyeceğini açıklayan Tarkan'ın bu kararını, gülerek "Bizim ihtiyacımız var, Tarkan'ın yok" diye yorumladı.

Bade İşçil'in 4 milyon TL'lik yatırımı şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Bade İşçil'in 4 milyon TL'lik yatırımı şaşırttı!
Pelin Akil üçüncü çocuğa sıcak bakıyor fakat...

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil üçüncü çocuğa sıcak bakıyor fakat...
Ünlü oyuncu Cansu Dere: Diyet yapmam

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Cansu Dere: Diyet yapmam
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0