İvana Sert'ten şaşırtan gelinlik açıklaması: Dört gelinlik giyecektim ama...

En son Doya Doya Moda programı ile ekranlarda boy gösteren Ivana Sert nişanlısı Sezer Dermenci ile kasım ayında evlenmeye karar vermişti. İvana Sert ve Sezer Dermenci, Maldivler’de evlendi.

Geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir şekilde Sezer Dermeci ile Maldivler’de evlenen Ivana Sert ayağının tozuyla teve2 Magazin Masası’na konuk oldu.

Eşi Sezer Dermenci ile nasıl tanıştığını anlatan Ivana Sert, eşine “kocam” diye hitap ettiğini söyledi. Maldivler’de gerçekleşen düğün töreninde iki farklı gelinlik giyen Ivana Sert, “2 gelinliğim daha vardı ama çok ağır diye onları götüremedim” dedi.

Bir dönem Ahmet Kaya’nın “Kum Gibi” şarkısını seslendiren ve yorumuyla çok eleştirilen Ivana Sert “Müzik benim hayatım, evimde piyanom var. Kum Gibi’yi ülkemde yaşanan acıları düşünüp çok hissederek okumuştum ama zor bir şarkıydı. Müzik konusunda pes etmedim, devam edeceğim.” diyerek sahnelere dönebileceğinin de sinyalini verdi…

EVLENDİLER

Manken ve sunucu İvana Sert nişanlısı Sezer Demirci ile dünyaevine girdi. Nikah Maldiver'de gerçekleşti. Çok az sayıda davetlinin katıldığı sade bir törenle nikah masasına oturan çiftin fotoğrafları Kanal D, Magazin D programında yayınlandı. Sürpriz nikaha İvana Sert annesi ve oğlu Ateş Sert de katıldı.

Sezer Dermenci, İvana'nın oğlu Ateş ile çok iyi anlaşıyor. İvana Sert, "Sezer ile çok eğleniyoruz" demişti.

 İvana Sert turizmci Sezer Dermenci'den geçen martta evlilik teklifi almıştı.

Ekin Koç'un Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora ile paylaşımı dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Ekin Koç'un Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora ile paylaşımı dikkat çekti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0