James Bond'un galasına kraliyet ailesi damga vurdu!

İngiliz aktör Daniel Craig'in beşinci ve son kez James Bond'u canlandırdığı "Ölmek İçin Zaman Yok" filminin galasına İngiliz Kraliyet ailesi de katıldı.

Sinema dünyasının en sevilen film serilerinden biri olan James Bond, 25'incisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimleri tamamlanan "Ölmek İçin Zaman Yok" filmi için son kez kameralar karşısına geçen İngiliz aktör Daniel Craig, geçtiğimiz günlerde ekibinin yaptığı sürpriz karşısında göz yaşlarını tutamamıştı.

Ünlü aktör Daniel Craig ağlayarak James BondİLİŞKİLİ HABERÜnlü aktör Daniel Craig ağlayarak James Bond'a veda etti!

Heyecanla beklenen filmin galası geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlendi. Kraliyet ailesinin de boy gösterdiği gala, Royal Albert Hall'da gösterişli anlara ev sahipliği yaptı.

Şıklık yarışının gözler önüne geldiği galada, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin de katılması herkesi şaşırttı. Uzun zamandır kameralara yansımayan Prens William ve eşi Kate Middleton'ın objektiflere yansıması çıkan hamilelik iddialarına yanıt niteliğinde oldu. Galada aynı zamanda Prens Charles ve Düşes Camilla da vardı.

Prens WilliamİLİŞKİLİ HABERPrens William'ın eşi Kate Middleton sırra kadem bastı!

Jenny Packham imzalı altın sarısı detayları olan bir elbise giymeyi tercih eden Kate Middleton, güzelliğiyle galaya damga vurdu. Özel tasarım elbisenin fiyatının 2 bin 800 sterlin olduğu bilinirken; Onitaa imzalı küpelerin değeri ise 290 sterlin.

Seda Bakan'ın karavan pozları beğeni yağmuruna tutuldu!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Bakan'ın karavan pozları beğeni yağmuruna tutuldu!
Duygu Özaslan'dan tepki çeken Kendall Jenner imajı

İLİŞKİLİ HABER

Duygu Özaslan'dan tepki çeken Kendall Jenner imajı
'Camdaki Kız' dizisine bomba transfer iddiası! Farah Zeynep Abdullah mı geliyor?

İLİŞKİLİ HABER

'Camdaki Kız' dizisine bomba transfer iddiası! Farah Zeynep Abdullah mı geliyor?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0