9 yıllık eşinden boşanan Danilo Zanna'dan hafızalara kazınacak sözler!

MasterChef'de jüri olan Şef Danilo Zanna ile eşi Tuğçe Demirbilek'in boşanma kararı herkesi şaşırtmıştı. İtalyan şef Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten tek celsede boşandı. Boşanma sonrası konuşan Zanna'nın ilk sözleri şaşırttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İtalyan şef Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten tek celsede boşandı. İstanbul 17. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek avukatlarıyla geldiler. Duruşmaya gizlilik nedeniyle basın mensupları alınmadı. Mahkeme, Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek'i ortak velayet vererek boşanmalarına karar verdi.

Şef Danilo ZannaİLİŞKİLİ HABERŞef Danilo Zanna'dan boşanan Tuğçe Demirbilek kimdir ve kaç yaşında?

ANLAŞMALI BOŞANDILAR

Duruşma çıkışında basın mensuplarının sorusu üzerine Danilo Zanna, "Üzüldüm. Her şey yolunda" dedi. Zanna'ın avukatı Altın Mimir ise "Tanıkların müşterek çocukları var, anlaşmalı olarak boşandılar. Dostlukları arkadaşlıkları devam edecek oğulları için her zaman bir arada olacaklar" dedi.

NE OLMUŞTU?

Yıllar önce Türkiye'ye seyahate gelen İtalyan şef Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra ülkede kalmaya devam etti.  MasterChef jürisi İtalyan şef Danilo Zanna, dokuz yıl önce evlendiği Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı aldı. Birlikte yaşadıkları Etiler'deki evinden ayrılan İtalyan şef, yine Etiler'de ayrı bir eve taşındığı söyleniyor. 

ÇİFTE DAVA AÇTI...

Tuğçe Demirbilek, 9 yıl devam eden evlilikleri için Zanna'dan 1 milyon Euro tazminat talep etmişti. Tazminat miktarını fazla bulan Danilo Zanna teklif etmiş fakat kabul edilmemişti. Anlaşma sağlanamayınca ünlü şef boşanma davası açtı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Danilo Zanna eşi Tuğçe Demirbilek'e 'Suç işleme ve Haysiyetsiz hayat sürme nedeni ile boşanma' davası açtı.

Boşanma davasına ek olarak Zanna 'Mal paylaşımı' davası açtı.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ!

Taraflar arasındaki boşanma davasında gizlilik ve basın yasağı kararı olduğunun yer aldığı açıklamada buna rağmen Tuğçe Demirbilek’in Danilo Zanna hakkında gerçek dışı, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yönelik haksız ve hukuka aykırı yayınlarla bir algı operasyonu yaptığı ileri sürüldü. Boşanma davasına yönelik haberlerin gerçek dışı olduğunun savunulduğu açıklamada, "Söz konusu haberlerin tamamı doğrudan müvekkilimizin aile mahremiyeti başta olmak üzere, kişilik haklarına ve itibarına yönelik saldırı mahiyetindedir" dendi.

GÖZÜNDEN BİLE SAKINIYORLAR

Danilo Zanna’nın çocuğunu gözünden sakınıldığının belirtildiği açıklamada, "Taraflar arasında yaşanmakta olan işbu süreçte en önemli hususun küçük çocuğun psikolojisi ve küçüğün ruhunun ileride telafisi imkansız zararlardan korunması olduğu unutulmamalıdır" denilerek hassasiyet gösterilmesi istendi.

Açıklamada "Tüm basın mensupları ile kamuoyundan tarafların bu sürecine, müşterek çocuğun varlığı da göz önüne alınarak, hassasiyet göstermesini, mahkeme kararına saygılı davranılmasını ve gerçek dışı haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz" dendi.

RESMEN ÇIKMAZA GİRDİLER

Haberin çıkmasıyla çift, boşanacaklarını doğrulamış, sonrasında da sessizliğe bürünmüştü. 
Alınan haberlere göre; anlaşmalı boşanmak isteyen ikili, henüz “anlaşamadığı” için boşanma davası açamıyormuş. Hâlâ boşanma protokolü üzerinde tartışan iki isim, tazminat konusunda hemfikir olamamış! Danilo Zanna, eşine Etiler’deki evi, oğullarının velayetini, eğitim masraflarını ve ayda 20 bin TL nafakanın yanı sıra boşanma tazminatı olarak 500 bin Euro vermeyi teklif etmiş. 

ÇIKAN HABERLERE ÇOK SİNİRLENDİ!

Hal böyle iken Danilo Zanna hakkında sosyal medyada birden fazla haber dolaşıyor. Öncelikle Danilo Zanna'nın MasterChef Türkiye jüriliğie veda edeceği haberleri gündeme gelirken sonrasında ise Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle son yılların en popüler oyuncularından biri haline gelen Eda Ece ile görüştüğü hakkında çıkan haberler. Hem hayranı hem de yakın arkadaş olan Danilo Zanna ve Eda Ece çıkan haberlere tepki gösterdi. 

Menajeri aracılığıyla açıklamalarda bulunan Eda Ece ortaya atılan iddia ile ilgili olarak, Danilo Zanna ile arkadaş olduklarını ama uzun süredir görüşmediklerini sadece 2016 yapımı 'Görümce' adlı filmde rol aldıklarını açıkladı.

 

GÖNDERMELİ PAYLAŞIM!

Danilo Zanna Instagram hesabından bir fotoğrafını paylaşarak 'hayat sana gülmüyorsa gıdıkla' diyerek bir paylaşım yaparak gündeme geldi.

TUĞÇE DEMİRBİLEK'TEN DE GÖNDERMELİ PAYLAŞIM GELMİŞTİ!

9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanmaya hazırlanan Masterchef Türkiye yarışmasının İtalyan şefi Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ile Mardin'e gitti. Zanna ve Sivrioğlu Mardin'de Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz ile karşılaştı.

Bütün bu yaşananlarından ardından Tuğçe Demirbilek, sosyal medya hesabından "Hiçbir şeye şaşırma. Hakikatin de insanların da iki yüzü vardır" notunu paylaştı. Tuğçe Demirbilek'in bu paylaşımı Danilo Zanna'ya gönderme olarak yorumlandı.

 

SESSİZLİĞİNİ BOZMADI!

9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı alan Danilo Zanna, önceki gün alışveriş turunda görüntülendi. Ünlü şef, muhabirlerin konuyla ilgili soruları karşısında sessizliğini korudu. Keyfi yerinde olan ve gülümseyerek gazetecilerle selamlaşan Danilo Zanna, muhabirlerin soruları cevapsız bırakmayı tercih etti. Suskunluğunu koruyan Zanna, ardından hızlı adımlarla AVM'den ayrıldı.

ACUN ILICALI'NIN ESKİ EŞİYLE KARŞILAŞTI!

9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanmaya hazırlanan MasterChef Türkiye yarışmasının İtalyan şefi Danilo Zanna, Mardin'e gitti. Zanna, Mardin'de Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz ile karşılaştı. Şehrin yöresel yemeklerini tadan ikili, keyifli bir gün geçirdi.

Boşanma kararının basına yansımasından sonra açıklama yapan Danilo Zanna, "Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Başta oğlumuz Zeno Tibet'in daha sonra bizlerin yıpranmaması adına sevgili basın mensubu arkadaşlarımızdan konuyla alakalı olarak hassasiyetlerini rica ederiz" dedi.

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENMİŞTİ!

9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanmaya karar veren Masterchef Danilo Zanna,  Sarıyer'de görüntülendi.  Kendisine yöneltilen soruları cevapsız bırakmayı tercih eden Danilo Zanna’nın keyfinin oldukça yerinde olduğu görüntülere yansıdı.

Alışveriş yapmaya geldiğini belirten Danilo Zanna, basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara yanıt vermedi. Kısa sürede alışveriş turunu tamamlayan Danilo Zanna, hızlı bir şekilde oradan ayrıldı.

İLK KEZ AÇIKLADI!

2012 yılında İstanbul'a tatile geldiği sırada eşi Tuğçe Demirbilek'le tanışıp kalmaya karar veren Danilo Zanna televizyon programlarında sık sık eşinden bahsediyordu.  

2013'te oğulları Zeno Tibet'i kucaklarına alan Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek, şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz günlerde evlerini ayırdığı iddia edildi. Birlikte yaşadıkları Etiler'deki evinden ayrılan İtalyan şef, oğluna yakın olmak için yine Etiler'de ayrı bir eve çıktığı haberleri de gelmişti.

AÇIKLAMA GELDİ!

İtalyan şef Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’ten boşanıyor. Yazı açıklama yapan Danilo, “Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur…” dedi.

TEMMUZ AYINDA TATİLE GİTTİLER!

Henüz boşanma davası açmayan ikili, temmuz ayında birlikte tatil yapmıştı. O günden beri sosyal medyada birlikte fotoğraf paylaşmayan çiftin neden ayrıldığı şimdilik bilinmiyor.

Tom Cruise Görevimiz Tehlike ekibine 300 pastayı özel jetle gönderdi!

İLİŞKİLİ HABER

Tom Cruise Görevimiz Tehlike ekibine 300 pastayı özel jetle gönderdi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 73

Bla bla 1 yıl önce

Adam 2017 den beri şimdiki sevgilisiyle görüşüyormuş ki sevgilisinin instagramında bakıp anlarsınız

Ayşe 2 yıl önce

Benim düşüncem Danilonon meşhur olunca belliki burnu havaya kalkmış

Toplam 1 beğeni

Cemre 2 yıl önce

İnsanlar mutsuzsa neden bir evliliği sürdürsün ki boşanmakta evlilik kadar normal ..

İklimdeğişikliği 2 yıl önce

Hey gidi yalan dünya

Toplam 1 beğeni

Topal deve 2 yıl önce

Olabilecek en sacma anlasiz bir program..Katilimcilar sanki Misir´fraunlar zamanindan klma baski ile cali$iyor cok sacma bir program..

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun