Aslı Melisa Uzun'un mezuniyet sevinci

2015 yılında Miss Turkey Universe güzeli seçilen ve kariyerine oyuncu olarak devam eden Aslı Melisa Uzun, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun oldu.

2015 Miss Turkey Universe güzeli olan Aslı Melisa Uzun, üniversiteden mezun oldu. Kariyerine oyunculukla devam etmek isteyen Uzun, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun oldu. 

Tescilli güzel, şunları ifade etti:

"Hayatımın bu büyülü döneminde bana eşlik ve rehberlik eden, birlikte dans ettiğim, bana değen, dokunan, dönüştüren herkese ve her ana çok teşekkür ederim"

Mezuniyet töreni gerçekleşen Aslı Melisa Uzun, cübbe ve kepli fotoğraflarıyla sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Uzun'u mutlu gününde ailesi ve yakın arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Duygularını ifade eden ünlü isim, şu şekilde konuştu:

"Hayatımın bu büyülü döneminde bana eşlik ve rehberlik eden, birlikte dans ettiğim, bana değen, dokunan, dönüştüren herkese ve her ana çok teşekkür ederim. Boğaz’a karşı bu döngüye veda ederken gökyüzüne doğru, bilinmeyen yeniye alan açmamız dileğiyle... Daha bir ömür daha iyi ki! Sizi çok seviyorum..." 

 

 

Kadın programları kaldırılıyor mu? RTÜK'ten ihtar geldi...

İLİŞKİLİ HABER

Kadın programları kaldırılıyor mu? RTÜK'ten ihtar geldi...
Hızlı ve Öfkeli'yi Türkiye'de çekmek istiyorlar!

İLİŞKİLİ HABER

Hızlı ve Öfkeli'yi Türkiye'de çekmek istiyorlar!

BİR YORUM YAPIN 0