Hızlı ve Öfkeli'yi Türkiye'de çekmek istiyorlar!

16. Contemporary İstanbul'u ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Hızlı ve Öfkeli" film serisinin yapımlarının Türkiye'de çekim yapmak istediklerin belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, dünyanın dikkat çeken galeri, sanatçı, kurum ve kuruluşlarını bir araya toplayan 16. Contemporary İstanbul’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ersoy, Türkiye'nin turizmde oluşturduğu etkiye işaret etti.

"HIZLI VE ÖFKELİ'Yİ TÜRKİYE'DE ÇEKMEK İSTİYORLAR!"

Bu hafta başı fenomen film serisi Hızlı ve Öfkeli'nin yapımcılarıyla bir araya geldiğini söyleyen Ersoy, filmin yapımcılarıyla bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tanıtımın çok önemli olduğuna değinen Nuri Ersoy "Hızlı ve Öfkeli’yi Türkiye'de çekmek istediklerini söylediler. Reklam filmimizden çok etkilendiklerini de söyleyerek, ‘Istanbul is the new cool’ (Yeni gözde İstanbul) dediler. ‘Bizim platomuz burasıdır ve sizinle görüşmeye geldik’ dediler. Yani tanıtımın ne kadar önemli, etkili olduğunu, turizmin aslında sadece turizm olarak görülmemesi gerektiğini de buradan çok net anlamış oluyoruz" şeklinde konuştu.

Aslı Melisa Uzun'un mezuniyet sevinci

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Melisa Uzun'un mezuniyet sevinci
Sibel Can 250 bin liralık klibin üstünü çizdi!

İLİŞKİLİ HABER

Sibel Can 250 bin liralık klibin üstünü çizdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Rebelboy1903 2 yıl önce

Bence kalsın Türkiye yi İran yada Filistin yada Tunus, Cezayir Gibi Göstermeyi Çok Seviyorlar. Kaç Film Çekildi Gerçek Manasıyla Hiç Yansımadı