Tuba Büyüküstün UNICEF İyi Niyet Elçisi seçildi

Son olarak Murat Boz ile 'Another Self'te rol alan Tuba Büyüküstün, yaptığı yardımlar ve iyiliklerle biliniyor. UNICEF tarafından İyi Niyet Elçisi seçilen Büyüküstün, sosyal medya hesabı üzerinden haberi duyurdu.

UNICEF (Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu), 190 ülkede güçlü bir varlığa sahip, dünyanın öncü çocuk hakları savunucusu olarak görev yapıyor. Birleşmiş Milletler tarafından 1989 yılında onaylanan Çocuk Haklarına Dair Sözleşme doğrultusunda uluslararası topluluğun çocuklara verilen sözleri yerine getirmesi için çaba gösteren kuruluş, zaman zaman ünlü isimlerden de destek alıyor.

Yaptığı iyiliklerle bilinen ve sık sık yardımda bulunan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, UNICEF İyi Niyet Elçisi seçildi. Daha önceleri Ürdün’de bulunan Zaatari mülteci kampına gerçekleştirdiği günübirlik ziyaret sırasında, ülkelerini yaklaşık 4 yıldır devam eden savaş nedeni ile terk etmek zorunda kalan Suriyeli kız çocuklarıyla bir araya gelmişti. Çocukları oldukça seven ve onlar için büyük iyiliklerde bulunan ünlü oyuncu, son olarak da UNICEF tarafından İyi Niyet Elçisi olarak seçilmesini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Hayranları, ünlü oyuncuyla gurur duydu.

Barbra Streisand'da Kara Para Aşk hayranı çıktı! Ünlü yıldız övgüler yağdırdı

İLİŞKİLİ HABER

Barbra Streisand'da Kara Para Aşk hayranı çıktı! Ünlü yıldız övgüler yağdırdı

BİR YORUM YAPIN 1

Devriye 2 yıl önce

Bu memlekette öyle yardın edenleri tanırım ki birtanesini dahi ünisef iyi niyet elçisi secmedi...Neden ?