Demet Şener'den Çağla Şıkel'e destek!

Ünlü manken Çağla Şıkel'in geçtiğimiz günlerde yaptığı "Fakir biriyle de evlenebilirim" açıklamasına meslektaşı Demet Şener'den destek geldi.

Podyumların ve ekranların sevilen isimlerinden Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde Harbiye'de gerçekleşen Kenan Doğulu konserini izlemeye gidenler arasındaydı. Şık görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken Şıkel, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak "Çok zengin, çok fakir benim için fark etmez. Allah'a şükür benim her şeyim var. Fakir insanla da beraber olurum" şeklinde konuşmuştu.

"KİMSENİN MALINA MÜLKÜNE İHTİYACI OLMADIĞINI SÖYLEMİŞ!"

Şıkel'in sözlerine meslektaşı Demet Şener'den destek geldi. Evlilik üzerine konuşan ünlü manken Demet Şener, şu ifadeleri kullandı:
"Aşk bu! Kiminle olursa olsun aşk güzeldir. Bizler bu yaştan sonra gerçek ilişki istiyoruz. Karşımızdaki insanın durumunu araştıracak değiliz. Çağla, kendi parasını kazanan ve ayakları üzerinde duran bir kadın. Kimsenin malına, mülküne ihtiyacı olmadığını söylemek istemiş, haklı da!"

Nihal Yalçın'la gerginlik yaşayan Tamer Karadağlı'nın katılacağı toplantı ertelendi!

İLİŞKİLİ HABER

Nihal Yalçın'la gerginlik yaşayan Tamer Karadağlı'nın katılacağı toplantı ertelendi!
Emel Sayın'dan 5 milyonluk anlaşma!

İLİŞKİLİ HABER

Emel Sayın'dan 5 milyonluk anlaşma!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0